Hizmet İhracatı Ödüllerinde şampiyonlar arasında

Bu kapsamda, Türkiye’nin global markalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen BigChefs, Gastronomi Kategorisi’nin şampiyonlardan oldu.Türkiye ihracatının gelişmesi, ülkemizden daha fazla markanın dünya pazarlarında...

Yayınlanma:
Hizmet İhracatı Ödüllerinde şampiyonlar arasında

Bu kapsamda, Türkiye’nin global markalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen BigChefs, Gastronomi Kategorisi’nin şampiyonlardan oldu.

Türkiye ihracatının gelişmesi, ülkemizden daha fazla markanın dünya pazarlarında söz sahibi olması için destek çalışmaları yürüten Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB), başarılı çalışmalarıyla yeme-içme sektörünün öncüsü konumundaki BigChefs’i ödüle layık gördü. 

Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen BigChefs, eğitimden sinemaya, finanstan inşaata kadar çok farklı sektörlerin değerlendirildiği HİB 2019 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları listesinde, Gastronomi Kategorisi’nin şampiyonları arasında yer aldı. 

Türk ve dünya mutfaklarının en gözde lezzetlerine kendine has yorumunu katarak hem yurt içi hem de yurt dışındaki misafirlerine farklı bir yeme-içme deneyimi sunan BigChefs, 8’i yurt dışında yer alan 66 şubesiyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. 

Yatırım ve istihdam atağına devam!

Ödüle ilişkin olarak bir açıklama yapan BigChefs Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Cizreli, “BigChefs olarak, Türkiye’nin hizmet ihracatı şampiyonlarından biri olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Bu ödül, bir dünya markası olma yolundaki çalışmalarımızda bize ilham ve şevk veriyor” dedi. “BigChefs olarak 3 bin çalışanımızla, Türkiye ve dünyada her yıl 7 milyonu aşkın misafiri ağırlıyoruz” diyen Cizreli, sözlerine şöyle devam etti: 

“Koşullar ne kadar zorlu olursa olsun, hizmet ağımızı geliştirmek adına yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Pandemi gölgesinde geçen 2020 yılında da 30 ila 35 Milyon TL’lik yatırım yaparak, 2’si yurtdışında olmak üzere, 8 yeni şube açtık ve 400 kişiye daha ek istihdam sağladık. Türkiye’nin global markalarından biri olma yolundaki çalışmalarımıza önümüzdeki süreçte hız kesmeden devam edeceğiz.”


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet