HONOR MagicBook X15 okula dönüşe özel şimdi 5.999 TL!

Hafifliği ve ergonomik tasarımıyla öğrencilerin her yere kolayca taşıyabileceği ve ödevlerini yapabileceği HONOR MagicBook X 15’in fiyatı okula dönüş dönemine özel 5.

Yayınlanma:
HONOR MagicBook X15 okula dönüşe özel şimdi 5.999 TL!

Hafifliği ve ergonomik tasarımıyla öğrencilerin her yere kolayca taşıyabileceği ve ödevlerini yapabileceği HONOR MagicBook X 15’in fiyatı okula dönüş dönemine özel 5.999 TL’ye indi.

 

HONOR’un hafifliği, ince tasarımı ve modern şık görünümüyle her yere kolaylıkla taşınabilen yeni dizüstü bilgisayarı MagicBook X 15, okula dönüş kapsamında indirimli fiyatıyla tüketiciyle buluşuyor. Sadece 1,56 kg ağırlığında olan ve 10,5 saatlik batarya ömrü ile öğrencilere ödev ve projelerinde kesintisiz çalışma süresi sağlayan dizüstü bilgisayarın fiyatı okula dönüş dönemine özel olarak 5.999 TL’ye indi.

 

Hızlı şarj ve uzun batarya ömrü

 

HONOR MagicBook X15, sadece 30 dakikalık şarjla yarım gün kullanılabiliyor. USB-C girişi ve 65 Watt’lık şarj adaptörü sayesinde bir saatte yüzde 70 oranında şarj düzeyine ulaşabilen dizüstü bilgisayar, aynı zamanda Intel Core i5-10210U işlemcisiyle birden fazla görevi aynı anda başarıyla tamamlayabiliyor. MagicBook X15, 8 GB’lik RAM ve sahip olduğu 512 GB SSD depolama alanıyla bu performansı destekliyor.

 

Yüksek yoğunluklu ve ince fan yapraklarıyla ısı dağılımını kolayca yapan HONOR MagicBook X15, iyi bir soğutma performansı sergilerken, kolay erişilebilen yapısıyla da öğrencilerin okul döneminde ödev ve projelerine destek olacak şekilde tasarlandı. HONOR MagicBook X15’in güç tuşunda yer alan parmak izi okuyucusu sayesinde hızlı bir şekilde profile giriş yapmak mümkün. 

 

Yoğun ödev dönemlerinde göz sağlığını koruyan tasarım 

 

MagicBook X15 16,9 mm’lik inceliğiyle ultra ince, şık ve hafif bir tasarıma sahip. Dizüstü bilgisayar, 1920x1080 çözünürlüklü LCD ekran ile gelirken bu ekran, üzerindeki kaplama sayesinde parlamayı azaltırken direkt gün ışığında bile kaliteli görseller sunuyor. 

 

MagicBook X15, ekran karşısında uzun süre vakit geçiren öğrenciler için Titreşim Yapmayan Ekran konusunda TÜV Rheinland sertifikaları ve mavi ışık filtresine sahip. Bu açıdan mavi ışık filtreli gözlüklere gerek kalmaksızın göz sağlığını koruyan dizüstü bilgisayar, 15,6 inç boyutunda Eye Comfort HONOR FullView ekranıyla canlı renkler ve gerçekçi görsellerle kullanıcıların ekrandaki her detayı yakalamalarına imkân sağlıyor.

 

Uzay Grisi renginde satışa çıkan HONOR MagicBook X15, Vatan Bilgisayar mağazaları ve online satış kanallarında 5.999 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet