IF Design’dan Hyundai’ye Tam 14 Ödül Birden.

- Dünyanın en prestijli tasarım kuruluşlarından biri olan IF Design, Hyundai’ye 14 ödül verdi.

Yayınlanma:
IF Design’dan Hyundai’ye Tam 14 Ödül Birden.

- Dünyanın en prestijli tasarım kuruluşlarından biri olan IF Design, Hyundai’ye 14 ödül verdi.

- Tasarımları ödüllendirilen Hyundai’nin E-Pit Hızlı Şarj Cihazı ise altın ödülünü kazandı.

- Uygulama, mobilite ve mimari gibi alanlarda ödül alan Hyundai, konseptleriyle de öne çıktı.

 

Hyundai Motor Company, dünyaca ünlü IF Tasarım ödüllerinde birden fazla ödül alarak inanılmaz bir başarı elde etti. Oldukça prestijli ödüller olarak kabul edilen bu organizasyona, elektrikli araçlar için geliştirilen "E-Pit Ultra Hızlı Şarj Cihazı damgasını vurdu. “Altın Ödülü” kazanan bu özel şarj sistemi, işlevselliği kadar görünümü ve estetik hatlarıyla da dikkat çekiyor.

Altın Ödül: E-Pit Ultra Hızlı Şarj Cihazı

En üst seviye olan altın ödül, bu yıl Hyundai E-Pit ultra hızlı şarj cihazına verildi. Genellikle uzun kablolar, karmaşık çalışma prensibi ve anlık takip edilemeyen şarj seviyesi gibi sorunları çözen Hyundai, hijyen açısından da kullanıcılara üstün bir deneyim sunuyor. Formula 1 pit stoplarından esinlenen Hyundai Tasarım Merkezi, elektrikli otomobil sahiplerine hızlı, kolay, kullanışlı ve birinci sınıf hizmetler sunarak E-Pit istasyonlarını sunuyor. Kullanımı son derece basit olan bu istasyon, tasarımıyla da oldukça etkileyici.

Yaklaşık 10.000 yeni ürünün tasarımlarının incelendiği organizsyonda art arda yedi kez iF Tasarım Ödülü kazanan Hyundai, 10,25 inç dijital ekran kullanıcı arayüzü, iletişim, mimari ve profesyonel konsept gibi çeşitli disiplinlerde de başarıya ulaşmış oldu. Marka iletişiminde ilk kez ödül kazanan Hyundai, özellikle Covid-19 sürecinde kullandığı “Önce Güvenlik” teması altında logosunda değişiklik yapmış ve birbiriyle tokalaşan H figürünü ayırmıştı. Hyundai, kurumsal logo ve fontlarıyla hazırladığı organizer ve ajandalarla da ödül kazandı. Mizanpaj ve okunabilirlik açısından dikkat çeken bu tasarımlar, markanın gelişmiş kurumsal kimliğini ön plana çıkarıyor. 

Ayrıca, araç hurdalıklarındaki atık malzemelerle hazırlanan bu ajandalar, tamamen çevreci. "Sürdürülebilirliğe Giden Yol" raporuyla da ödül kazanan Hyundai, hazırladığı şık kitapta tek bir renk seçerken aynı zamanda doğa dostu geri dönüşümlü kağıt ve daha az mürekkep ve boya kullandı. 

“Channel Hyundai” adlı TV kanalıyla da ödül kazanan Hyundai, geliştirdiği bu akıllı uygulama sayesinde otomobiller hakkında detaylı bilgileri, motorsporlarındaki en son gelişmeleri ve kültür sanat gibi içerikleri anlık olarak izleyicilerle paylaşıyor.

Hyundai’nin mobil araç uygulaması Bluelink de IF Design’dan ödül aldı. Araç ve kullanıcı arasında kesintisiz bağlantı sağlayan bu sistem, bilgi-eğlence ve gelişmiş kullanılabilirlik açısından kullanıcısına sürüş esnasında kolaylık sağlıyor.

Hyundai Motor Company Global Eğitim Merkezi de mimari kategoride bir ödül aldı. Otomotiv endüstrisi için eğitime odaklanan bu tesis, aydınlatma, havalandırma ve metal cephe sistemiyle tasarımcıların dikkatini çekti. 

" Prophecy" konseptiyle de ödül kazanan Hyundai, insanlar ve otomobiller arasında güçlü bir duygusal bağ kurarak günlük yaşama ve deneyimlerine daha fazla değer katmayı hedefliyor. Sıradanlıktan uzak estetik dış tasarım, uzunlamasına aerodinamik çizgilerden oluşuyor. İç mekanda da daha yumuşak geçişlere yer veren Hyundai, elektrifikasyon teknolojisini de bu özel konseptte kullanıyor. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet