İki Gol Üç Puana Yetmedi

Milli takımımız 14 Ekim 2020 akşamı 21:45’te başlayan Sırbistan maçında sahadan 2-2’lik skorla ayrıldı.Milli takımımız Uluslar B Ligi Üçüncü Grup maçında sahadan “1” puanla ayrıldı. Milli takım 2-0 geri düştüğü...

Yayınlanma:
İki Gol Üç Puana Yetmedi

Milli takımımız 14 Ekim 2020 akşamı 21:45’te başlayan Sırbistan maçında sahadan 2-2’lik skorla ayrıldı.

Milli takımımız Uluslar B Ligi Üçüncü Grup maçında sahadan “1” puanla ayrıldı. Milli takım 2-0 geri düştüğü maçta beraberliği Hakan Çalhanoğlu ve Ozan Tufan’ın golleri ile sağladı. Maçın ilk yarısında yorgun bir görüntü veren milli takım ikinci yarıda gösterdiği mücadele ile ümit verdi. Almanya ve Rusya maçlarında olduğu gibi maçın ilk yarısını mağlup bitiren milli takımımızın ikinci yarıda bulduğu iki gol üç puan için yetmedi. Sahadan “1” puanla ayrılan milli takımımız Uluslar B Liginde puanını 3’e yükseltti. Üç puanla grupta üçüncü sırada yerini aldı. Grup Lideri Rusya’nın kendi sahasında Macaristan ile 0-0 berabere kalması milli takımın lehine oldu.

ZEMİN TOP KAYIPLARINA NEDEN OLDU

Maçın ilk yarısında daha az koşan ve fazla top kaybeden A Milli Takım zeminin kayganlığı sebebiyle basit top kayıpları yaptı. İkinci yarıda sert krampon darbeleri alan zeminin toprağı üste çıktı. İkinci yarıda ilk yarıya kıyasla zemin daha az kaygandı.

BURAK RUSYA MAÇINDA YOK

Milli takım kaptanı Burak Yılmaz ilk yarının 44. dakikasında rakibi Sasa Lukic’e yaptığı müdahale ile sarı kart gördü. Sarı kart sınırında olan kaptan Rusya maçında cezalı duruma düştü. Maçın ilk uzatma dakikasında ikinci sarı kartını gören kaptan kırmızı kart görerek sahadan ayrıldı. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet