İnci GS Yuasa’nın kurumsal iletişim ortağı, Communication Partner oldu

Türkiye’nin en büyük akü üreticisi konumunda bulunan ve Manisa’daki üç fabrikası ve 800 çalışanı ile tüm süreçlerinde mükemmelliği ilke edinen İnci GS Yuasa, iletişim çalışmalarını Communication Partner ile yürütmeye...

Yayınlanma:
İnci GS Yuasa’nın kurumsal iletişim ortağı, Communication Partner oldu

Türkiye’nin en büyük akü üreticisi konumunda bulunan ve Manisa’daki üç fabrikası ve 800 çalışanı ile tüm süreçlerinde mükemmelliği ilke edinen İnci GS Yuasa, iletişim çalışmalarını Communication Partner ile yürütmeye karar verdi. İş birliği kapsamında Communication Partner, firmanın gelecek dönem stratejileri doğrultusunda iletişim süreçlerini yönetecek.

İnci GS Yuasa, tüketici odaklı yaklaşımı ve geliştirdiği yeni teknolojilerle 6 kıtada 80’in üzerinde ülkede ürünlerini ve hizmetlerini tüketicilere ulaştırmaktadır. Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan “Türkiye’nin En Değerli Markaları 2020” listesinde İnci Akü, en değerli akü markası seçilmiştir.

Birlikte çalıştığı markaların ‘iletişim ortağı’ olma misyonuyla hareken eden Communication Partner, danışmanlık ve uygulama hizmetlerini ‘PR’, ‘Dijital PR’, ‘pazarlama ve marka iletişimi’ ve ‘iç iletişim ve değişim yönetimi’ başlıklarında topluyor. Uluslararası İletişim Danışmanlığı Birliği (ICCO) ve İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği’nin (İDA) üyesi olan Communication Partner; ayrıca kurucusu olduğu Türkiye’nin tek bağımsız ajanslar ağı aracılığı ile İstanbul’un yanı sıra 8 ilde daha hizmet veriyor.
Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet