INFORMASOFT Körfez’e Yelken Açıyor

 Informasoft® HRM (a member of CottGroup®) IK profesyonellerinin bir araya geleceği HR TECH MENA SUMMIT sponsoru oldu.ISTANBUL (TR) - Dünyanın lider HRM markaları arasında yerini alan Informasoft® HRM (a member of CottGroup®) IK...

Yayınlanma:
INFORMASOFT Körfez’e Yelken Açıyor

 Informasoft® HRM (a member of CottGroup®) IK profesyonellerinin bir araya geleceği HR TECH MENA SUMMIT sponsoru oldu.

ISTANBUL (TR) - Dünyanın lider HRM markaları arasında yerini alan Informasoft® HRM (a member of CottGroup®) IK profesyonellerinin bir araya geleceği HR TECH MENA SUMMIT Sponsoru Oldu. Küresel ölçekte lider SaaS insan kaynakları yazılımları arasında yer alan Informasoft® HRM, 16-17 Mayıs 2017 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleştirilecek ve dünyanın dört bir yanından insan kaynakları profesyonellerinin bir araya geleceği HR TECH MENA SUMMIT  etkinliğinin Bronz Sponsoru, oldu.

Türkiye’de TÜBİTAK desteği ve İnsan Kaynakları Profesyonellerinin katkıları ile geliştirilen Informasoft® HRM, üstün özellikleriyle büyük ölçekli global HRM sistemlerinin en güçlü rakiplerinden biri haline geldi. The Westin Dubai Al Habtoor City 'de gerçekleştirilecek olan zirvede insan kaynakları alanındaki yazılımlar ile ilgili şehir efsaneleri gündeme getirilerek, insan kaynakları teknolojileri konusundaki yaygın yanlış inanışlar tartışılacak. Zirvede “İK, İK'dır. BT, BT'dir ikisi bir arada düşünülemez!”, “İK yazılımları pahalıdır!” gibi insan kaynakları mitleri ile ilgili konu başlıkları yer alıyor.

Emaar, Emirates, Gulf Bank, Aramex, Dubai Airports, Jumariah Grups gibi marka ve üst düzey konuşmacıları bir araya getiren organizasyon, yenilikçi teknolojilerle insan kaynaklarının gittikçe artan stratejik rolüne ışık tutacak. Zirve hem resmi hem de özel kuruluşların, geleceğin işyeri ve yeni nesil çalışma modellerinin tartışılmasına, insan kaynaklarının dijitalleşmesi ve SaaS sistemlerin yaygınlaşmasına, sosyal ve mobil çalışma ortamlarının önemine, çalışan merkezli öğrenme biçimlerinin uyarlanmasına ışık tutuyor. HR TECH MENA SUMMIT, aynı zamanda dünyanın dört bir yanından gelen üst düzey yöneticilerle görüşme olanakları sunuyor.

Bilgi için: Tülay Genç | [email protected] | +90 (212) 635 70 61

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet