İntema'dan en çok tercih edilen aksesuarlarla dolu dolu mutfaklar...

Hizmet anlayışında yepyeni bir dönem başlatan İntema, artık bir mutfaktan çok daha fazlasını veriyor. Vazgeçilmez aksesuarlarını tüm mutfaklarına standart olarak ekleyen İntema, Türkiye’de bir ilk olan bu uygulama ile mutfağını...

Yayınlanma:
İntema'dan en çok tercih edilen aksesuarlarla dolu dolu mutfaklar...

Hizmet anlayışında yepyeni bir dönem başlatan İntema, artık bir mutfaktan çok daha fazlasını veriyor. Vazgeçilmez aksesuarlarını tüm mutfaklarına standart olarak ekleyen İntema, Türkiye’de bir ilk olan bu uygulama ile mutfağını yenilemek isteyen herkese dolu dolu mutfaklarla eksiksiz bir konfor ve %40 indirim fırsatı sunuyor.

Mutfak, evde geçirilen zamanın artmasıyla artık pek çok kişi için dostlarla sosyalleşilen, aileyle vakit geçirilen en önemli yaşam alanı haline dönüştü. Yeni bir mutfak isteyenlere bir mutfaktan çok daha fazlasını veren İntema’da mutfaklar artık en çok tercih edilen; dolap içi ikili tel sepet, çekmece içi kaşıklık ve dolap içi silindirik çöp kovasından oluşan fonksiyonel aksesuar setiyle hazır geliyor. İntema Mutfak’ta fonksiyonellik sağlayan kiler mekanizmalarının önemli parçası olan tel sepetler, şişelerden kavanozlara, baharatlara kadar farklı boyut ve büyüklükte her türlü gereci depolamaya uygun alan sağlıyor. Tel sepetlerin sürgülü sistemi ise istenilen malzemeye tek hareketle rahatça erişim imkanı veriyor.

Aileyle ve dostlarla hep birlikte yemek hazırlanan, keyifli sohbetler yapılan mutfakta sadece şık bir mutfak mobilyası seçilmesi değil, içinde yaşanılan bir mekân olarak her ayrıntısının yaşam tarzına göre doğru planlanması önem taşıyor. Bu nedenle deneyimli mimar ekibiyle ihtiyaçları ve olmazsa olmazları tespit edip kişiye özel bir mutfak planlaması yapmak gerekiyor.

Yeni yılda yepyeni bir mutfak isteyenlere İntema’da %40 İndirim fırsatı

Dünyadaki son trendler ve en gözde renklerle kataloğunu tamamen yenileyen İntema Mutfak, Ocak ayında %40 indirim kampanyası başlatıyor.

Modern çizgileri ihtiyaca göre şekillenen işlevsel depolama çözümleriyle birleştiren İntema uzman mutfak tasarım ekibiyle herkesin ihtiyacına ve yaşam tarzına uygun, kişiye özel çözümler sunuyor. Türkiye çapındaki bütün İntema Mutfak mağazalarında geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyenlerin https://intemayasam.com.tr/kampanyalar/ adresindeki formu doldurmaları halinde, kendileriyle iletişime geçiliyor ve en yakın satış noktasının mimarı ile mutfaklarını planlamak üzere görüşmeleri organize ediliyor.

Hayalindeki mutfağı kendisi tasarlamak, hızlıca 3 boyutlu tasarımını görmek ve kampanya kapsamında indirimli fiyatını öğrenmek isteyenler, www.intemayasam.com.tr adresine girerek, “Mutfağını Kendin Çiz” uygulamasından da faydalanabiliyor.

Kaynak
Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet