Işıklı öğrencilerden sağlık çalışanlarına moral mektubu

Öğrenciler proje kapsamında, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 1000 çalışanından her birine ayrı ayrı mektup ve kartpostal hazırladılar. Projede, FMV Işık Okullarının dört yerleşkesindeki anaokulu ve...

Yayınlanma:
Işıklı öğrencilerden sağlık çalışanlarına moral mektubu

Öğrenciler proje kapsamında, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 1000 çalışanından her birine ayrı ayrı mektup ve kartpostal hazırladılar. Projede, FMV Işık Okullarının dört yerleşkesindeki anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri sağlık çalışanları için kartpostal hazırlarken; 5, 8 ve 12. sınıf öğrencileri de duygularını satırlara dökerek moral mektubu yazdı. Öğrenciler ayrıca mektuplarla birlikte sağlık çalışanlarına verilmek üzere kitap ayracı da tasarladılar.

Işıklı öğrencilerin hazırladığı mektup, kartpostal ve ayraçlar; sağlık çalışanlarına bu zorlu günlerde moral olması amacıyla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Tolga Adaş’a teslim edildi. 

Konuyla ilgili olarak Sayın Feyziye Mektepleri Vakfı Eğitim Kurumları Direktörü ve Kurucu Temsilcisi Müge Yalım Alpan “FMV Işık Okullarında öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile büyük bir aile sıcaklığında yolumuza devam ediyoruz. FMV Işık ailesi olarak sağlık çalışanlarının cansiperane çabalarını ve emeklerini gözlerimiz dolarak izliyoruz. Öğrencilerimiz ile sağlık çalışanlarına nasıl destek olacağımızı bulmaya çalışırken küçük bir an için de olsa onlara moral olmasını ümit ettiğimiz içten duyguların satırlara döküldüğü bu mektuplar hayata geçti. Bu vesile ile ülkemizdeki tüm sağlık çalışanlarına bir kez daha minnetlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet