İstanbul Cevahir^'den Çocukları Sevindirecek 23 Sürprizi

İstanbul’un en çok tercih edilen alışveriş ve eğlence merkezi İstanbul Cevahir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çocukları çok sevindirecek bir sürpriz hazırlıyor.

Yayınlanma:
İstanbul Cevahir^'den Çocukları Sevindirecek 23 Sürprizi

İstanbul’un en çok tercih edilen alışveriş ve eğlence merkezi İstanbul Cevahir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çocukları çok sevindirecek bir sürpriz hazırlıyor. Bir seneyi aşkın süredir sosyal yaşantıdan uzak olan çocukların moral ve motivasyonunu artırmak için keyifli bir iş birliğine giden İstanbul Cevahir, yüzleri güldürecek.

 

Dijital ortamda yapılacak bir etkinlik organizasyonunda olan İstanbul Cevahir, çocuklar ve ailelerine bayram coşkusunu sosyal medyadan yaşatacak. Şarkılardan dansa, enstrümanlardan kitaplara birbirinden farklı dört etkinliğin yer alacağı kutlamada çocukların çok sevdiği bir isim de İstanbul Cevahir takipçileriyle buluşacak. 

 

23 Nisan çerçevesinde hazırlanan birbirinden eğlenceli gösteriler ve sürpriz hediyelerden haberdar olmak için İstanbul Cevahir Instagram hesabı ve istanbulcevahir adresini ziyaret etmeyi unutmayın.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet