İstanbul Film Festivali’nin 40. yılına N Kolay desteği

N Kolay İstanbul Maratonu sponsorluğuyla spora katkı sağlayan Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay, kültür sanat alanında da bu yıl 40’ıncı yaş gününü kutlayan İstanbul Film Festivali’ne “Katkı Sağlayan Kuruluş”...

Yayınlanma:
İstanbul Film Festivali’nin 40. yılına N Kolay desteği

N Kolay İstanbul Maratonu sponsorluğuyla spora katkı sağlayan Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay, kültür sanat alanında da bu yıl 40’ıncı yaş gününü kutlayan İstanbul Film Festivali’ne “Katkı Sağlayan Kuruluş” olarak destek veriyor. Pandemi şartları sebebiyle çevrimiçi olarak başlayan İstanbul Film Festivali’nin Mayıs ve Haziran aylarında sinema salonları ve açık hava sinemasında devam etmesi planlanıyor. 

Özellikle pandemi günlerinde insanların spor ve kültür-sanat organizasyonlarını çok özlediğini hatırlatan Aktif Bank Genel Müdürü Ayşegül Adaca, “Kültür sanat yaşamımızı renklendiren etkinliklerin önemini bir kez daha anladığımız bugünlerde Aktif Bank olarak bu yıl 40’ıncısı düzenlenen İstanbul Film Festivali’ni desteklemenin heyecanını yaşıyoruz. Bilet satış platformumuz Passo üzerinden İKSV ile kurduğumuz iş birliğini, ‘Katkı Sağlayan Kuruluş’ desteğiyle güçlendirdiğimiz için çok mutluyuz. Her yıl zengin içeriğiyle sinema ve film dünyasının sabırsızlıkla beklediği böyle önemli bir festivalin destekçisi olmak da bizi ayrıca gururlandırıyor. İKSV ile N Kolay’ın bu iş birliğinin uzun yıllar sürmesini diliyorum” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet