Istanbul Seniors Cup 13. kez gerçekleştirildi

QNB Finansbank Private Banking’in ana sponsoru olduğu “QNB Finansbank Private Banking İstanbul Seniors Cup” bu yıl 3-13 Mart 2022 tarihleri arasında 13.

Yayınlanma:
Istanbul Seniors Cup 13. kez gerçekleştirildi

QNB Finansbank Private Banking’in ana sponsoru olduğu “QNB Finansbank Private Banking İstanbul Seniors Cup” bu yıl 3-13 Mart 2022 tarihleri arasında 13. kez tenis severlerle buluştu. QNB Finansbank Private Banking ana sponsorluğunda 2009’dan beri geleneksel olarak gerçekleştirilen turnuvanın final maçları TED Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü’nde oynandı.

QNB Finansbank Private Banking’in ana sponsorluğunu üstlendiği, Tenis Eskrim Dağcılık kulübünün ev sahipliği yaptığı QNB Finansbank Private Banking Istanbul Seniors Cup turnuvası bu yıl 3-13 Mart 2022 tarihleri arasında oynandı.   Tenis sporunun Türkiye’de geniş kitlelerce sevilmesi ve yaygınlaşması amacıyla her yıl tenis tutkunlarını bir araya getiren 13. QNB Finansbank Private Banking Istanbul Seniors Cup’a 950 sporcu katıldı.

Bu yıl 13. kez gerçekleşen turnuva; tek erkekler, çift erkekler, tek kadınlar, çift kadınlar, karışık çiftler, yeni başlayan kadınlar ve yeni başlayan erkekler kategorilerinden oluştu. Turnuva, 13 Mart Pazar günü gerçekleştirilen kupa ve madalya töreni ile sona erdi.

Yeni başlayanlar kadın ve erkek kategorileri dâhil olmak üzere 18 ve 80 üzeri yaş aralığında sporcuların yer aldığı ve 37 kategoriden oluşan, Prof. Dr. Saman Belgerden’in de katıldığı turnuvada şampiyon ve finalistler ödüllerini QNB Finansbank ve TED Spor Kulübü yöneticilerinin elinden aldılar. Prof. Dr. Saman Belgerden’in onur kupası ise Yönetim Kurulu tarafından takdim edildi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet