İşveren idari para cezaları ve gereksiz maliyetlerden nasıl korunur?

“İşverenler İdari Para Cezalarından ve Gereksiz Maliyetlerden Nasıl Korunur?, bu soruyu, 6 Mayıs 2021’de Yüksekbilgili Eğitim ve Danışmanlık tarafından düzenlenen ücretsiz katılma seçeneği de bulunan “İş Mevzuatı Uygulamalarında...

Yayınlanma:
İşveren idari para cezaları ve gereksiz maliyetlerden nasıl korunur?

“İşverenler İdari Para Cezalarından ve Gereksiz Maliyetlerden Nasıl Korunur?, bu soruyu, 6 Mayıs 2021’de Yüksekbilgili Eğitim ve Danışmanlık tarafından düzenlenen ücretsiz katılma seçeneği de bulunan “İş Mevzuatı Uygulamalarında Doğru Bilinen Yanlışlar Webinarı” nda alanındaki 40 yılı aşkın tecrübesiyle İnsan Kaynakları, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Müşaviri Şakir Gülsever cevaplayacak.

Bu webinarda; yıllardır süre gelen, insan kaynaklarının iş mevzuatı, sosyal güvenlik hukuku ve ilgili diğer mevzuatlara dair doğru olarak bilinen yanlış uygulamaları katılımcılarımızla paylaşılacak. Bununla birlikte; 2021 yılı itibariyle yürürlüğe giren insan kaynakları ve idari işler profesyonellerini ilgilendiren kanun maddelerini ve en önemlisi bunların gerçek iş hayatında – organizasyonunuzda nasıl uygulanmasını gerektiğini aktaracak.

Şakir Gülsever, kısa çalışma ödeneği ve işten çıkarma yasağı, iş sözleşmeleri, yıllık izin uygulamaları, alt işveren ilişkileri, fazla mesai, bordro, sağlık sigortaları gibi konulardaki anlaşılmayan noktaları ve hangi yanlış uygulamaların, işletmelere ne kadar maliyet getirdiğini anlatacak.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet