İyi parti il başkanı Faruk Erkan, Gençlere seslendi

“GÜNEŞLİ GÜNLER YAKIN” İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, yazılı bir açıklama yaparak gençlere seslendi.

Yayınlanma:
İyi parti il başkanı Faruk Erkan, Gençlere seslendi

“GÜNEŞLİ GÜNLER YAKIN”


İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, yazılı bir açıklama yaparak gençlere seslendi. Erkan, “Çareyi yurt dışında arayan gençlerimiz için çare olacağız. Güneşli günler yakın” dedi.


Türk gençlerin yurt dışına gitmek için çabalaması son günlerde Türkiye gündeminin önemli konularından biri haline geldi. Özellikle sosyal medyada gençler arasında konu üzerine yazışmalar ve paylaşımlar sürekli yapılıyor. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak Burdurlu gençlere seslenen İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, gençler için umut olacaklarını ifade etti. Erkan’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:


“ÇAREYİ YURT DIŞINA KAÇMAKTA BULUYORLAR”


“Görüyoruz ki gençlerimizin hiç umudu kalmadı. Çareyi yurt dışına kaçmakta buluyorlar. İşsizlik, yaşam şartları, siyasi baskılar, pandemi, sosyal sorunlar hepsi üst üste gelince, gençler arasında Türkiye’ye karşı bir tavır oluştu. Haklılar, böyle bir ortamda hayatının en güzel yıllarını geçirmek çok kötü bir durum. Gezip dolaşman gereken zamanda gerek ekonomik gerekse sosyal ve sağlık sorunları yüzünden hayatlarını evde geçirmek herkes için çok zor. Biz gençlerimizin sorunlarının ve isteklerinin farkındayız. Yurt dışındaki akranlarının yaşantılarını gördükten sonra Türkiye’deki yaşantıyı sorguluyorlar.”


“YETER Kİ UMUDUNUZU KAYBETMEYİN”


“Ancak ben İYİ Parti Burdur İl Başkanı olarak Burdur’umuzun gençlerimize umut vermek istiyorum. Çareyi yurt dışında arayan gençlerimiz için çare olacağız. Yeni iş ve istihdam alanları açarak, Türkiye’nin uluslararası arenada yeniden saygın bir ülke haline getirerek, gençlerin kültürel ve sosyal yaşantılarına destek verecek projeler üreterek, hukukun üstünlüğünü ve ifade özgürlüğünü yeniden temin ederek onlar için Türkiye’yi şekillendireceğiz. Bizim her gencimiz değerli, yetişmiş insanlarımızın ülkeden gitmesi, Türkiye’nin geleceğinin kararması demektir. Emin olsunlar ki ihtiyaç duydukları her şeyi; eğitimde, ekonomide, sosyal-kültürel alanda karşılayacağız. Yeter ki umudunuzu kaybetmeyin. Güneşli günler yakın.”


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet