İZODER'de bayrak değişimi

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER)’nin 10 Haziran 2021 tarihinde düzenlediği Yönetim Kurulu toplantısında, İZODER Başkanı Levent Gökçe’nin iş değişikliğinden dolayı görevinden ayrılması nedeniyle...

Yayınlanma:
İZODER'de bayrak değişimi

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER)’nin 10 Haziran 2021 tarihinde düzenlediği Yönetim Kurulu toplantısında, İZODER Başkanı Levent Gökçe’nin iş değişikliğinden dolayı görevinden ayrılması nedeniyle 14’üncü Dönem İZODER Yönetim Kurulu içerisinde yeniden görev dağılımı gerçekleştirildi. İZODER Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından yapılan seçimde mevcut yönetim kurulunda 1’inci Başkan Vekili olan Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu oy birliği ile İZODER Başkanlığı’na seçildi.

İZODER’in, kurulduğu günden bu yana Türkiye’de yalıtım bilincinin artırılması ve yalıtım sektörünün gelişmesini hedeflediğini vurgulayan İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, “Türkiye’deki binaların daha az enerji harcayan, dayanıklı, güvenli ve çevre dostu bir yapıya kavuşması için ısı, su, ses ve yangın yalıtımı ürünlerinin standartlara uygun şekilde üretilmesi ve uygulanması gerekiyor. Bu doğrultuda, tüm branşlarıyla ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına önemli katkı sağlayan yalıtımı, tüm yapılarda yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bu anlamda yalıtım sektörü olarak önümüzdeki kentsel dönüşüm sürecini ülkemizde güvenli, enerji verimli, çevreye duyarlı, sağlıklı ve konforlu yapıların temininde önemli bir fırsat olarak görüyoruz” diye konuştu.  

Türkiye’nin pandemi sürecinde güvenli bir liman ve üretim üssü olarak öne çıktığını belirten Emrullah Eruslu, “Türkiye yalıtım sektörünün temsilcisi olarak, uluslararası pazarlardaki etkisini ve ihracatını artırmak isteyen üreticilerimize daha fazla destek olmayı hedefliyoruz” dedi.

14’üncü Dönem İZODER Yönetim Kurulu içerisinde yapılan görev dağılımına göre; İZODER’in yeni başkanı seçilen Emrullah Eruslu’nun yürüttüğü 1’inci Başkan Vekilliği görevine Basaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ateş, daha önce Erdem Ateş tarafından yürütülen 2’nci Başkan Vekilliği görevine ise Mega Yalıtım Genel Müdürü Ahmet Yaşar oy birliği ile seçildi.

Hibya Haber Ajansı

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu seçildi. İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Sağlıklı, güvenli ve konforlu yapıların daha fazla önem kazandığı bir dönemde, toplumun yalıtıma yönelik olumlu yaklaşımını sektör olarak destekleyecek ve yalıtımın yaygınlaşmasını sağlayacak çalışmalara ağırlık vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet