JUDO GRAND SLAM 2021 ANTALYA’NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Vali Ersin Yazıcı, Antalya’da düzenlenen Judo Grand Slam 2021 turnuvasının açılışını gerçekleştirdi.Vali Ersin Yazıcı ile Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Uluslararası Judo Federasyonu tarafından düzenlenen...

Yayınlanma:
JUDO GRAND SLAM 2021 ANTALYA’NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Vali Ersin Yazıcı, Antalya’da düzenlenen Judo Grand Slam 2021 turnuvasının açılışını gerçekleştirdi.

Vali Ersin Yazıcı ile Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Uluslararası Judo Federasyonu tarafından düzenlenen ve Tokyo Olimpiyat Oyunlarına kota hakkı kazandıran Grand Slam 2021 ‘in açılışını gerçekleştirdi. Vali Yazıcı, 2017-2019 yılları arasında Antalya’da üst üste üç kez Judo Grand Prix müsabakalarının yapıldığını, Grand Slam organizasyonun ise Antalya’da ilk kez gerçekleştirildiğini söyledi.

Ulusal ve Uluslararası Sporun Merkezi Antalya

Antalya’nın uluslararası spor organizasyonlarında en gözde kentler arasında olduğunu ifade eden Vali Yazıcı: “Deniz, kum, güneş turizminin yanı sıra spor turizmine de önem veriyoruz. Antalya; sahilleri, doğası, tarihi, kültürel değerleri, sağlık merkezleri, kongre alanlarının yanı sıra spor tesisleriyle de ulusal ve uluslararası sporun merkezi. Yıl içerisinde çok sayıda organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Amacımız Antalya’yı sporda da vazgeçilmez yapmak. Böylelikle organizasyonların artmasıyla otellerimiz de 12 ay dolu kalacak. Turizmin Antalya’da 12 ay yapılabilmesi için spor yatırımları büyük önem taşıyor. Bu amaçla biz de hız kesmeden yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapmalarını sağlayarak ulusal ve uluslararası organizasyonların kentimizde yapılmasını sağlıyoruz.” dedi.

100 ülkeden 540 judocu yer alacak

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılacak ve 100 ülkeden 220'si kadın 320'si erkek 540 judocunun kayıt yaptırdığı müsabakalar, Antalya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek ve 3 Nisan tarihinde sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet