KADIN KOLLARI KEPEZ’DE SAHAYA İNDİ

 CHP ANTALYA KADIN KOLLARI KEPEZ’DE SAHAYA İNDİCHP Antalya Kadın Kolları Kepez’de saha çalışma planlama toplantısı yaptı.CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci ve Yönetim Kurulu; Kepez İlçe Başkanlığı’nda,...

Yayınlanma:
KADIN KOLLARI KEPEZ’DE SAHAYA İNDİ

CHP ANTALYA KADIN KOLLARI KEPEZ’DE SAHAYA İNDİ

CHP Antalya Kadın Kolları Kepez’de saha çalışma planlama toplantısı yaptı.

CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci ve Yönetim Kurulu; Kepez İlçe Başkanlığı’nda, Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Deniz Demiröz, İl Başkan Yardımcısı Füsun Çevik Karaman, Gençlik Kolları İl Başkanı Özkan Yılmaz, Kepez Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Semih Kocabaş, CHP Kadın Kolları İlçe Başkanları ve Yönetimleriyle bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Sahaya çıkmadan çalışma planlaması yapan CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci, Aile Destekleri Sigortasını ve Mutfaktaki Yangın Var konulu broşürlerden bahsederek, “Bu broşürlerimizi 19 İlçemizde halkımıza tek tek anlatacağız. Aile Destekleri Sigortasının bir hak olduğunu anlatacağız. Evinde tenceresi kaynamayan, çarşıdan pazardan eli boş dönen halkımıza mutfaktaki yangını anlatacağız. Nedenlerini ve çözümlerini anlatacağız. Geliyor Gelmekte olan diyerek halkımıza umut tohumları ekeceğiz. Gelecek güzel günlere olan inancımızı, umudumuzu halkımızla paylaşacağız.” Dedi.

CHP Antalya Kadın Kolları Kepez’de Pazar çalışması yaptı.

CHP Antalya Kadın Kolları ve Gençlik Kolları; saha çalışma planlamasının ardından, Aile Destekleri Sigortası ve Mutfakta Yangın Var konulu broşürleri dağıtmak üzere Kepez Zafer Mahallesi Kapalı Pazar Yerine geçti.

Pazar yerine giderken Kepez sokaklarında esnafları da ziyaret eden, kalabalık çalışma ekibi dikkat çekti.

Pazar esnafına ve alışverişini yapan halka broşürleri dağıtarak anlatan CHP’li kadınlar, halkın sıkıntılarını da dinledi. Mutfaktaki yangını ve ekonomik krizin pazar esnafını nasıl etkilediğini konuştular. Kepez’li vatandaşların Aile Destekleri Sigortası’nı ise ilgiyle dinlediği görüldü.

Chp Antalya İl Başkanlığı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet