Kadın Muhtardan Engellileri Özgürleştirecek Kampanya

Ödemiş’te uzun yıllar gazetecilik yapan Yerelgüç Gazetesi ortaklarından Hatice Acar Çavdar gazetecilik mesleğinde gösterdiği duyarlılığı muhtarlık görevinde de sürdürüyor. Mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahibi özellikle...

Yayınlanma:
Kadın Muhtardan Engellileri Özgürleştirecek Kampanya

Ödemiş’te uzun yıllar gazetecilik yapan Yerelgüç Gazetesi ortaklarından Hatice Acar Çavdar gazetecilik mesleğinde gösterdiği duyarlılığı muhtarlık görevinde de sürdürüyor. Mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahibi özellikle engelli ve çocukların yanında olmaya çalışıyor. 38 yaşında bir çocuk annesi olan Çavdar, doğup büyüdüğü mahalleye hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Ödemiş’te faaliyet gösteren Engelsiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Çavdar, ‘Plastik Kapak Toplayarak Özgürce Hareket Etmelerini Sağla’ sloganıyla başlattığı kampanyada engellilere özgürlüğünü kazandıracak tekerlekli sandalye gibi cihazların alınması için çaba gösteriyor. 7 yaşındaki Mert Çevik de onlardan biri.

ÖDEMİŞLİLER’İ DESTEK OLMAYA ÇAĞIRDI

Ödemiş halkını bu kampanyaya katılmaya çağıran Çavdar, “75 bin kapak karşılığında bir akülü arabaya sahip olacağız. 140 bin nüfuslu Ödemiş’te herkes 1 kapak getirse bu iş tamamdır. Başlattığımız plastik kapak kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz. Kapaklar Umurbey Mahallesi Muhtarlığında toplanacak” dedi. (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet