Kadınlar online hamile yogası ile doğuma hazırlanıyor

Heyecan verici ve bir o kadar da tecrübelerle dolu geçen hamilelik süreci aynı zamanda birçok belirsizliği de beraberinde getiriyor.

Yayınlanma:
Kadınlar online hamile yogası ile doğuma hazırlanıyor

Heyecan verici ve bir o kadar da tecrübelerle dolu geçen hamilelik süreci aynı zamanda birçok belirsizliği de beraberinde getiriyor. Bu dönemde bedeni ve ruhu besleyen aktivitelere yer açmak, keyifli bir gebelik ve doğum gerçekleştirmeye yardımcı olurken, anne adaylarının üzerindeki stresi azaltıyor. Evlerde konforla yapılabilecek online hamile yogası ile sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirilebileceğini aktaran Studio Best Self Kurucusu Emir Kurşunoğlu, 12. haftadan sonra doktor onayı almış tüm anne adaylarının hamile yogası derslerine katılabileceğini belirtiyor.

 

Hamilelik mucizevi bir süreç ancak birçok anne adayı bu süreçte derin bir güvensizlik, belirsizlik ve endişe duyguları ile karşılaşıyor. Bu süreçte anne ve bebek sağlığı için yapılan medikal tetkiklerin yanında fiziksel aktiviteler, sürecin daha sağlıklı ve keyifli geçmesine katkıda bulunuyor. Gebeliğin farklı aşamalarında anne adaylarını fiziksel ve duygusal olarak güçlendirmekle kalmayıp zihnen doğuma hazırlayan hareketler ve nefes teknikleri içeren hamile yogası; anı farkındalıkla yaşayabilmeye ve doğumdan önce bebekle iletişim kurabilmeye yardımcı oluyor. Özellikle evlerde hareketsiz geçirilen bu günlerde fiziksel aktivitelerin sağlıklı bir hamilelik dönemi için daha önemli olacağını aktaran Studio Best Self Kurucusu Emir Kurşunoğlu, doktor onayı almış tüm anne adaylarının online hamile yogası dersleri ile rahatlayabileceğini belirtiyor.

 

Üyelik sistemiyle günün farklı saatlerinde, farklı seviyelere uygun online yoga, pilates dersleri ve meditasyon seansları sunan Studio Best Self, hamilelere özel hazırlanmış Glowy Self dersleri ile zor pozlar içermeyen ve çok tekrarlı duruşlarla harmanlanan seanslar sunuyor. Hamilelik süresince yapılan fiziksel yoga duruşları, zihinsel ve ruhsal çalışmalar anne adaylarını doğuma hazırlarken; daha sağlıklı ve dinç bir gebelik süreci yaşamalarına katkıda bulunuyor.

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet