Kadınlara özel iddialı bir kayak koleksiyonu

SPX’in kadın kış koleksiyonunda yer alan dünyaca ünlü markalardan Burton, Rossignol ve Roxy gibi markaların kayak ürünleri SPX mağazalarında ve spx.com.tr’de kadınlar ile buluşuyor.Burton ile her türlü hava koşuluna hazır...

Yayınlanma:
Kadınlara özel iddialı bir kayak koleksiyonu

SPX’in kadın kış koleksiyonunda yer alan dünyaca ünlü markalardan Burton, Rossignol ve Roxy gibi markaların kayak ürünleri SPX mağazalarında ve spx.com.tr’de kadınlar ile buluşuyor.

Burton ile her türlü hava koşuluna hazır olun!

Farklı seviyelerdeki sporculara üstün performans ve konfor sunan snowboard ekipmanları, giyim ürünleri ve aksesuarları sunan Burton’un kadın giyim koleksiyonu kadınların beğenisine sunuluyor.

Su geçirmez, nefes alabilen yapıya sahip zamansız Burton Jet Set Ceket, yüzde 40 geri dönüştürülmüş içerikli THERMOLITE® sayesinde her türlü hava koşullarına uyum sağlıyor. Sofistike stile sahip, doğru yalıtımlı ve bluesign® onaylı Burton Lelah Ceket ise kış havasını dışarıda bırakan ferah bir his yaratmak için kapüşondaki suni kürk süslemesiyle dikkat çekiyor.

Burton Vida Pantolon ise kadınları her koşulda rahat ettirmek için çok sayıda kullanışlı özelliği bir arada sunuyor. Cırt cırtlı arka cepler ve fermuarlı el ısıtıcısı cepler ile kışa karşı maksimum koruma sağlayan Burton Vida Pantolon, tamamen bantlanmış dikişler, kötü hava koşullarına karşı en iyi sızdırmazlığı yakalıyor. Burton Ivy Over-Boot Pantolon ise su geçirmez ve nefes alabilen DRYRIDE üç katmanlı streç kumaş sayesinde hafif ve şık bir görünüm sunuyor. Polar astarı sayesinde en soğuk havada bile sıcak ve kuru tutuyor.

Rossignol’un kayak koleksiyonu ile şık bir görünüm yakalayın!

Kayak kıyafetlerini yeniden tanımlamak için yıllardır hayal gücü yüksek moda tasarımcısı Jean-Charles de Castelbajac ile birlikte çalışan Rossignol, JCC imzalı kış koleksiyonu ile hem şıklık hem de teknoloji sunuyor. Konfor için streç dokuma kumaş ile parlak siyah zeminde patlayan renkli bir dikiş baskısına ve eğlenceli detaylara sahip olan Rossignol Mooni Flock Down Kayak Ceketi, vücudun dış hatları ile uyum içinde rahat ve şık bir görünüm vadediyor.

Rossignol Mc Moonie Down Kayak Ceketi ise şık ve parlak bir görünüm sunuyor. Yüksek yalıtımı ile sıcak tutarken zarif kısa ve kıvrımlı kesimi ile belinizi vurguluyor. Hava koşullarına dayanıklı su geçirmez fermuarları ile ıslak hava korumasını maksimize ediyor. Tasarımın kendine özgü stili ile parlak ana renk dokunuşları zarif ve neşeli bir kış vaat ediyor.

Çarpıcı derecede şık ve ultramodern olan kadınların favorisi Rossignol Dami Soft Shell Pantolon, kayak ve stilin zarif bir vizyonu olarak yamaçlarda öne çıkıyor. Hayal gücüne sahip Fransız moda tasarımcısı Jean-Charles de Castelbajac ile iş birliği içinde yaratılan Rossignol Dami Soft Shell Pantolonu, şık ve dar kesimler ile birlikte tamamen siyah görünümü öne çıkarıyor. Bu ürünün esnek ve tamamen su geçirmez malzemeden üretilmesi de dikkat çekiyor.

Rossignol JCC Kadın Judy Kayak Pantolonu, dağda daha fazla konfor ve hareketlilik için forma uygun bir kesime ve dört yönlü esneme özelliğine sahiptir. Su geçirmez membran ve hafif yalıtım sayesinde sıcak ve kuru kalmaya yardımcı oluyor.

Roxy ile en soğuk kış günlerinde sıcak kalın!

Roxy Premiere Kar Ceketi ile kusursuz stil, tüm hava koşullarına uygun teknoloji ile buluşuyor. Dar kesim 20K tasarımı ile esnek ve hafif. Rakipsiz hareket özgürlüğü sunan Roxy Premiere Kar Ceketi, daha iyi ıslak hava yalıtımı ile kuş tüyü hissi uyandırıyor. Telefona indirilebilen bir uygulama aracılığıyla uyarlayabileceğiniz türünün tek örneği Warmlink® teknolojisine sahip olan kar ceketi, şarj edilebilir ve taşınabilir pil paketi ile sizi olağanüstü derecede sıcak tutmak için çalışıyor.

Özel olarak tasarlanmış ve işlevsel teknoloji ile donatılmış Roxy Backyard Snow Pantolon, dağ sporları için üretilmiş olup; daha iyi su yalıtımı, ekstra sıcak ve nefes alabilen WarmFlight® yalıtımı için 10K ROXY DryFlight® teknolojisine sahip. Özel kesimi, pantolonun file astarlı bacak havalandırma delikleri ve tafta bot çorapları gibi teknik özellikleri ile açık hava maceralarınızı çok yönlü ve güvenilir kılıyor.

SPX’in kadın kış koleksiyonunda yer alan dünyaca ünlü markaların ürünleri SPX mağazalarında ve spx.com.tr’de kayak tutkunu kadınları bekliyor.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet