Kamu Görevlilerine Toplu Sözleşme Çağrısı

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, kamu çalışanlarına seslenerek, “Kamu görevlileri beş dönemdir kendilerini mağdur eden sarı sendikayı toplu sözleşme masasına oturtmamalıdır” dedi.Türk Sağlık Sen...

Yayınlanma:
Kamu Görevlilerine Toplu Sözleşme Çağrısı

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, kamu çalışanlarına seslenerek, “Kamu görevlileri beş dönemdir kendilerini mağdur eden sarı sendikayı toplu sözleşme masasına oturtmamalıdır” dedi.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, sağlık iş kolundaki ve çalışma hayatındaki gelişmeler hakkında temsilcileri bilgilendirdi. Şube Başkanı Çeker “Sağlık çalışanının geleceğine umutla bakabilmesi, sofrasındaki çeşitliğin artması ve milli gelirden payına düşenin alınması için, sağlık iş kolunda görev yapan çalışanların görev tanımlarına uygun huzurlu bir ortamda görevlerini icra edebilmeleri ve çalışanların sorunlarının çözüme kavuşturulması için her platformda 7/24 mücadelemize devam etmekteyiz. 2010 yılında toplu görüşmeden toplu sözleşme dönemine geçildikten sonra malum sendika kamu çalışanlarının haklarını toplu sözleşme masasında yeterince savunmamıştır.” dedi. Enflasyon karşısında mağdur olduklarını dile getiren Çeker “2021 yılı kamu çalışanları için önemli bir yıl olacaktır. Yetkili sendika ile kamu iş vereni 2022 ve 2023 yılının ekonomik sosyal haklarının artışı için 01 ile 30 Ağustos 2021 tarihleri arasında kamu çalışanlarına yapılacak zam artışları görüşülüp karara bağlanacaktır. Kamu çalışanları beş dönemdir kendilerini mağdur eden sarı sendikayı tekrar toplu sözleşme masasına oturtmamalıdırlar” diye konuştu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet