Karadeniz Tiyatrosu’na Bir Ödül Daha Geldi

55 yıldır perdelerini kapatmadan aralıksız halkla buluşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), başarı ödüllerine bir yenisini daha ekledi.Kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan OBBKT, “Yeni...

Yayınlanma:
Karadeniz Tiyatrosu’na Bir Ödül Daha Geldi

55 yıldır perdelerini kapatmadan aralıksız halkla buluşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), başarı ödüllerine bir yenisini daha ekledi.
Kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan OBBKT, “Yeni Tiyatro Dergisi” tarafından 7 yıldır aralıksız düzenlenen “Anadolu Emek ve Başarı Ödülleri”nde 3 dalda ödüle layık görüldü.
EN İYİ KADIN OYUNCU, YÖNETMEN VE EN İYİ YAPIM ÖDÜLÜ OBBKT’YE VERİLDİ
Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel sahnesinde gerçekleştirilen programda OBBKT sanatçıları en iyi yönetmen, en iyi kadın oyuncu ve en iyi yapım dallarında ödüle layık görüldü. Ödül töreninde Haldun Taner-Yönetmen Ödülüne Cemil Gündüz (Hisse-i Şâyia), En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Mürüvvet Aydın (Hisse-i Şâyia) ve en iyi yapım ödülüne ise (Hisse-i Şâyia) OBBKT adına Fikret Altaş aldı.
55 YILDIR PERDELERİNİ HİÇ KAPATMADI
55 yıldır perdelerini hiç kapatmayan OBBKT, kurulduğu günden itibaren elde ettiği başarılarla 7’den 70’e her kesim tarafından büyük beğeni ve destek görüyor. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet