Kartepe’de Yollar Hiç Kapanmadı

Yoğun kar yağı öncesine de hazırlıklarını tamamlayan Kartepe Belediyesi, ilçe genelinde olumsuz bir durumun yaşanmasını engellemek için 24 saat mesai yaptı.

Yayınlanma:
Kartepe’de Yollar Hiç Kapanmadı

Yoğun kar yağı öncesine de hazırlıklarını tamamlayan Kartepe Belediyesi, ilçe genelinde olumsuz bir durumun yaşanmasını engellemek için 24 saat mesai yaptı. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman da ilçe genelinde yapılan çalışmaları yakından takip etti.

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla yoğun kar yağışı beklentisinin öncesinde belediye ekipleri bütün hazırlıklarını tamamladı. Tüm yurtta etkili olmaya başlayan kar yağışı Kartepe’de etkisini gösterdi.

 

TÜM EKİPLER SABAHLADI

Kar yağışının başlamasıyla birlikte Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın tüm kadrosuyla kurduğu kriz masası ile belediye ekipleri dört bir koldan yol açma, kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Kartepe Belediyesi ekipleri ilçe genelinde 32 mahallede 3 vardiyalı olarak 60 araç, 140 personelle çalışmalarına aralıksız devam etti. Belediye ekipleri tarafından çalışmalar esnasında 3 bin ton tuz kullandı.

 

KOCAMAN’DA SAHADAN AYRILMADI

Belediye ekipleri yoğun kar yağışında ana arterler ve otobüs güzergahlarına öncelik verirken, ara yollarda da çalışmalar hızla devam etti. Yapılan çalışmaları her saat yakından takip eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, her hangi bir aksama olmaması için sahadan bir an olsun ayrılmadı ve ekibiyle birlikte sabahladı.

 

OLUMSUZLUK YAŞANMADI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Hemşehrilerimizin ulaşım güçlüğü yaşamaması için ilçemizin genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarımıza kesintisiz devam ettik. Çok şükür ki Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin profesyonelliği, bizim zamanında aldığımız tedbirler, planlı bir sistem dahilinde yollara müdahalemiz ve değerli çalışma arkadaşlarımın can hıraç sabahlara kadar emek vermesi sayesinde hiçbir olumsuzluk yaşanmalı ve gündelik hayatta bir aksama olmadı. Bu yoğun kar yağışı sürecinde başarılı bir sınav verdik” açıklamasında bulundu.  

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet