Kaspersky, bir ay boyunca kullanıcılara indirim sunuyor

Kaspersky Internet Security, Kaspersky Total Security, Kaspersky Security Cloud ve Kaspersky Small Office Security kullanıcılarına %30 indirim sunulurken, ürünlerin abonelik yenilemeleri %40 indirimle sunuluyor. Bu özel kampanya Ramazan...

Yayınlanma:
Kaspersky, bir ay boyunca kullanıcılara indirim sunuyor

Kaspersky Internet Security, Kaspersky Total Security, Kaspersky Security Cloud ve Kaspersky Small Office Security kullanıcılarına %30 indirim sunulurken, ürünlerin abonelik yenilemeleri %40 indirimle sunuluyor. Bu özel kampanya Ramazan ayı boyunca sürecek ve 13 Mayıs'ta sona erecek. İndirimlere Kaspersky resmi web sitesinden ulaşmak mümkün.

Özel kullanıcılara yönelik Kaspersky ürünleri, basit antivirüs korumasının ötesine geçen karmaşık güvenlik çözümleridir. Bunlar kullanıcı deneyiminin güvenli ve özel, performansın sorunsuz olmasını sağlamak için geliştirilmiştir.

Kaspersky Türkiye Pazarlama Müdürü Ünsal Yurdakonar şunları ifade ediyor: “Kullanıcılar pandemi döneminde bilgisayar başında daha fazla vakit geçiriyor ve bu da siber güvenliğe verilen önemi artırıyor. Bilinçli iş girişimlerimiz ve kampanyalarımızla her zaman toplumun ihtiyacını karşılamayı hedefliyoruz. Ürünlerimizi Türkiye'deki kullanıcılar için daha erişilebilir hale getirerek bu yaklaşımı geliştirmeye ve vurgulamaya devam etmeyi umuyoruz.”

Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet