KEDİ EVİ ŞENLİĞİ

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yürütmekte olduğu Kedi Parkı, Kedi Beslenme Üniteleri ile yıllardır sokak kedilerinin yaşamlarına destek olmak için projeler üretiyor ve çok sayıda kedi için fayda sağlamaya...

Yayınlanma:
KEDİ EVİ ŞENLİĞİ

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yürütmekte olduğu Kedi Parkı, Kedi Beslenme Üniteleri ile yıllardır sokak kedilerinin yaşamlarına destek olmak için projeler üretiyor ve çok sayıda kedi için fayda sağlamaya devam ediyor.


Sokak kedilerinin yaşamlarına destek olmak amacıyla yapılan bu projeler kapsamında, soğuk havalarda vatandaşlarımızın da pratik bir şekilde yapabilecekleri ve kullanabilecekleri kedi evleri örneklerini göstermek ve bu konuda farkındalık oluşturmak adına Kedi Evi Şenliği düzenlemektedir.

Yapılacak bu etkinlik, evlerinin, dükkanlarının önünde kediler için ev kurmak isteyenlere farklı malzemelerle pratik kedi evi yapımı hakkında fikir verip uygulamalı olarak eğlenceli bir etkinlikte buluşturmayı hedeflemektedir. Yapılacak 200 adet kedi evi vatandaşlara verilerek soğuk kış günlerinde sokak kedilerine sıcak ortamlar yaratmak için istenilen yerde kullanılabilecektir.

Dağıtılacak kedi evlerine, çocuklarımız için hazırlanan workshop çalışmasında, kedi figürlü şablonlarla boyamalar yapılarak çocuklarımız için hayvan sevgisi anlatımı eğlenceli hale getirilerek onların da etkinliğe katılımı sağlanacaktır.

10 Şubat Pazar günü Saat 13:00’da Güzelyalı Caddesi Damlataş Abdurrahman Alaettinoğlu Parkı’nda yapılacak olan etkinliğe tüm vatandaşlarımız davetlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet