Kemer’in Kadınları “Üreten Hanımlar Kermesi” Düzenleniyor

Kemer’de değişik alanlarda faaliyette bulunan kadın dernekleri bir araya gelerek “Üreten hanımlar kermesi” düzenliyor.

Yayınlanma:
Kemer’in Kadınları “Üreten Hanımlar Kermesi” Düzenleniyor
Kemer’de değişik alanlarda faaliyette bulunan kadın dernekleri bir araya gelerek “Üreten hanımlar kermesi” düzenliyor.
Kemer Belediyesinin ana sponsorluğunda yapılacak olan kermes öncesi Antalya Girişimci Kadınlar Gönül Nar Kooperatifi Başkanı  İpek Şevik, KEM/PATİ Kemer Hayvan Koruma Derneği Başkanı Menekşe Gürçağlar, Kemer Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği (KEMHAY) Başkanı Mihrican Honamlı, Türk Kadınlar Birliği Kemer Şube Başkanı Hacer Akdağ ve Toprak Ana Tarım Gıda Turizm Eğitim Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Kemer Şube Başkanı Ayşegül Akbaba Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.
Atatürk Parkında yapılacak olan kermes öncesi Belediye Başkanı Topaloğlu’nu ziyaret eden Antalya Girişimci Kadınlar Gönül Nar Kooperatifi Başkanı İpek Şevik, yaptığı açıklamada, kermeste tüm kadınların bir araya geleceğini söyledi.
Kemer’deki kadın derneklerinin Kemer’de ilk defa bir araya gelerek kermes düzenleyeceğine değinen Şevik, “Kermes, Kemer Belediyesinin destekleriyle yapılacak. Ev hanımları düzenlenecek olan kermeste ev ekonomilerine katkı sağlayabilecek. Her ay kermes yapacağız. Bu projenin içinde olduğumuz için çok mutluyuz.” dedi.  
KEM/PATİ Kemer Hayvan Koruma Derneği Başkanı Menekşe Gürçağlar ise yapılacak olan kermesin kendileri için çok anlamlı olduğunu kaydetti.
Dernek olarak hayvanlara bir nebze de olsa fayda sağlamak için kermeste yer alacaklarını ifade eden Gürçağlar, desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.
KEMHAY Dernek Başkanı Mihrican Honamlı da bütün derneklerin bir araya geldiği bir kermes düzenleyeceklerine işaret ederek, “En büyük destekçimiz Kemer Belediyesi. Biz de KEMHAY olarak sokak hayvanlarına mama desteği sağlanması amacıyla stant kuracağız. Belediyemize teşekkür ediyorum. Örnek bir proje olacağından eminim.” diye konuştu.
Türk Kadınlar Birliği Kemer Şube Başkanı Hacer Akdağ ise yaptığı açıklamasında şunlara yer verdi:
“Başkanımız Necati Topaloğlu her zaman en büyük destekçimiz oldu. Kendisi her zaman arkamızda olduğunu söyledi. Kumluca’dan Konyaaltı’na kadar bütün ev hanımlarına ulaşarak kendi ürettikleri ürünleri satışa çıkarmalarını ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarını amaçlıyoruz. Her ay düzenleyeceğimiz kermes için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kadınların gücünü burada daha fazla göstereceğimize inanıyorum.”
Toprak Ana Kemer Şube Başkanı Ayşegül Akbaba da desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini dile getirdi.
“Üreten Hanımlar Kermesi”nin, 29-30 Ocak tarihleri arasında Atatürk Parkında yapılacağı belirtildi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet