Keşke Demeden Projesi Faaliyetleri

Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğünün destekleri ile Hırsızlık Suçları İle Etkin Mücadele kapsamında, 11 Nisan günü “KEŞKE DEMEDEN” isimli...

Yayınlanma:
Keşke Demeden Projesi Faaliyetleri

Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğünün destekleri ile Hırsızlık Suçları İle Etkin Mücadele kapsamında, 11 Nisan günü “KEŞKE DEMEDEN” isimli proje faaliyete geçirilmiştir.

Proje kapsamında; Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler 11 Nisan-19 Nisan tarihleri arasında alanda, mahallelerde, iş yerlerinde, pazar yerlerinde, AVM’lerde, belediye otobüsleri, tramvay, toplu taşıma araçlarında vatandaşlarımızı, yöneticileri, çalışanları bilgilendirme çalışmaları yürütmektedir. Bugüne kadar toplam (300) afiş iş yerleri, kamu binaları, toplu taşıma araçlarına asılmış, (1.200) anket broşür dağıtılmış, (700) adet sticker kapı/bina/bankamatiklere yapıştırılmış ve (4.500) vatandaşımıza yüz yüze bilgilendirme yapılmıştır.

İleriki tarihlerde Merkez İlçe (Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez) Muhtarlarımıza özel bir kamera şirketi tarafından hazırlanan kamera sistemleri, çelik kapı ve pimapen kapı/kilit sistemleri ile ilgili toplantı - bilgilendirme sunumu düzenlenecektir.

Yaklaşık (50) iş yeri ve ikamette/siteye kamera takılması için görüşmeler yapılmış, proje kapsamında gerekli güvenlik tedbirlerini alan vatandaş/iş yerlerine plaket verilmesi ve topluca yemek verilmesi planlanmıştır. Proje kapsamında (400) iş yeri/bina/sitenin kameralandırılması hedeflenmektedir.

Bu kapsamda Belediye Başkanlarımız ve Kamu/Özel kurum kuruluşlarımıza destek ziyaretleri düzenlenmeye başlanmıştır. Aksu Belediye Başkanı Halil ŞAHİN ziyaret edilerek yürütülen projeler ve planlanan projeler hakkında bilgiler verilmiş, devam eden günlerde Aksu ilçesinde okullarımızda bilgilendirme çalışmaları başlatılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet