KILIÇDAROĞLU, ANTALYA’DA HAL ESNAFINI ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’da hal esnafını ziyaret edip “Önümüzde daha kötü günler olacak. Gübre fiyatları, mazot fiyatları daha da artacak. Dertlerinizi biliyoruz” dedi.Kılıçdaroğlu, Antalya’da...

Yayınlanma:
KILIÇDAROĞLU, ANTALYA’DA HAL ESNAFINI ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’da hal esnafını ziyaret edip “Önümüzde daha kötü günler olacak. Gübre fiyatları, mazot fiyatları daha da artacak. Dertlerinizi biliyoruz” dedi.

Kılıçdaroğlu, Antalya’da hal esnafını ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde esnafla bir araya geldi. Hale gelen sebzeler hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, esnaf ve çiftçinin sorunlarını dinledi. Yapılan kahvaltıda, esnaf ve çiftçilerden bazıları, ekonomik açıdan zor durumda olduklarını dile getirdi.

Siz üretiyorsunuz. Sabaha karşı 3’te hale geliyorsunuz. Yaptığınız hizmet çok değerli. Çok büyük paralar da kazanmıyorsunuz. Keşke büyük paralar kazansanız.diyen Kılıçdaroğlu,

“Gönderilen sebze Rusya’dan dönüyorsa bunda ciddi sıkıntılar var. Dış politikada sorunlar var. Orta Doğu’ya da açılmak lazım. Orayla da barışmak lazım. Niye kavga ettik? Suriye’ye de Ürdün’e de Lübnan’a da Mısır’a da mal gönderiyorduk. Niye kavga ediyoruz” dedi.

Çiftçinin de asgari ücretle çalışan tüketicinin de fiyatlardan şikayetçi olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Asgari ücret artmalı ki onlar da alışveriş yapsın. Önümüzde daha kötü günler olacak. Gübre fiyatları, mazot fiyatları daha da artacak. Dertlerinizi çok iyi biliyoruz. Bu işi çözeceğiz” dedi.

Chp Antalya İl Başkanlığı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet