Kılıçdaroğlu, "Emekliye reva görülen bu ücret artışını kabul etmiyorum"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Emekliye reva görülen bu ücret artışını kabul etmiyorum. Söz veriyorum, ilk seçimde Türkiye’yi açlığa mahkum eden bu yönetimden kurtaracağız" dedi.CHP...

Yayınlanma:
Kılıçdaroğlu, "Emekliye reva görülen bu ücret artışını kabul etmiyorum"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Emekliye reva görülen bu ücret artışını kabul etmiyorum. Söz veriyorum, ilk seçimde Türkiye’yi açlığa mahkum eden bu yönetimden kurtaracağız" dedi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda, emeklilere yapılan ücret artışını kabul etmediğini bildirdi.


CHP lideri Kılıçdaroğlu; enflasyon rakamları, elektrik, doğalgaza zam yapıldığına ilişkin haberlere yer verilen ve Türkiye'de 7.7 milyon emeklinin açlık sınırı altında yaşadığına dikkat çekilen videoyu şu notla paylaştı: 
"İktidarın kötü ekonomi yönetimi milyonlarca emekli vatandaşımızı açlık sınırının altında yaşamaya mahkum etti. Emekliye reva görülen bu ücret artışını kabul etmiyorum. Söz veriyorum, ilk seçimde Türkiye’yi açlığa mahkum eden bu yönetimden kurtaracağız."


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet