Kırşehir Belediyesi buzlanmaya karşı önlem aldı!

Kırşehir Belediyesi, kış koşulları kapsamında daha önceden hazırladığı 300 ton agrega ile karışık tuz ve 210 ton da saf tuz stokuyla buzlanmalara karşı anında müdahaleye hazır! Çarşamba günü gece saatlerinde havaların soğuması ve sıcaklıkların eksi derecelere inmesiyle birlikte Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de muhtemel buzlanmaları göz önüne alarak hazırlıklarını tamamladı.

Yayınlanma:
Kırşehir Belediyesi buzlanmaya karşı önlem aldı!

Kırşehir Belediyesi, kış koşulları kapsamında daha önceden hazırladığı 300 ton agrega ile karışık tuz ve 210 ton da saf tuz stokuyla buzlanmalara karşı anında müdahaleye hazır!

Çarşamba günü gece saatlerinde havaların soğuması ve sıcaklıkların eksi derecelere inmesiyle birlikte Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de muhtemel buzlanmaları göz önüne alarak hazırlıklarını tamamladı.

Havaların soğuması ve özellikle gece saatlerinde sıcaklıkların içerisinde bulunduğumuz hafta itibarıyla eksi 10 derecelere yaklaşacak olmasıyla birlikte, yollardaki muhtemel buzlanmalara karşı Kırşehir Belediyesi iş makineleri ve ekipleriyle anında müdahale edebilmek için tüm hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Kırşehir’de 7 gün 24 saat hizmet vermeye hazır bir şekilde bulunan kar ve buzla mücadele ekiplerimiz hemşehrilerimizin sıkıntı yaşamamaları için kamyon, kepçe ve greyderlerini hazır ederek anında müdahaleye hazır bir konumda bekliyor.

Yollardaki olası buzlanmalara karşı şehir içinde rampa ve yollara anında müdahale edecek olan ekiplerimiz halkımızın ulaşımının aksamaması için var güçleriyle çalışmaya hazır bir konumda bekliyor.

Biz, Kırşehir Belediyesi olarak her türlü hava koşullarını dikkate alarak haftalar öncesinden önlemlerimizi aldık. Kar ve buzlanma koşulları kapsamında 300 ton agrega ile karışık tuz ve 210 ton da saf tuz stokumuzla anında müdahaleye hazırız.

İlimizdeki araç parkımızda greyder,  kepçe ve kepçelerimiz ile birlikte ekiplerimiz hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaları için tüm hazırlıklarını tamamlayarak araç bakımlarını da yaptılar. Bu bağlamda vatandaşlarımızın da kendi kış tedbirlerini alarak hareket etmeleri ve buzlanmalara karşı önlemlerini almaları hepimiz için büyük önem arz etmektedir.”

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet