Kışa “Tasarımın gücü” ile “Zamansız” bir stil katın

Kadınların kış kombinlerinin imzası kabanlar, şık bir stili ön plana çıkarmada önemli rol oynuyor. Günlük tarza anında zarafet katan kabanlar ZÜHRE’nin yeni sezon modelleriyle kışa renk katıyor.Kış modasının kilit parçası kabanlar,...

Yayınlanma:
Kışa “Tasarımın gücü” ile “Zamansız” bir stil katın

Kadınların kış kombinlerinin imzası kabanlar, şık bir stili ön plana çıkarmada önemli rol oynuyor. Günlük tarza anında zarafet katan kabanlar ZÜHRE’nin yeni sezon modelleriyle kışa renk katıyor.

Kış modasının kilit parçası kabanlar, gündüzden geceye şıklığın adeta anahtarı oluyor. ZÜHRE, 2020-2021 kış koleksiyonunda zarafetin imzası modelleriyle kadınların dış giyim stilini taçlandırıyor. Kürk detaylarıyla klasik havanın verildiği kabanlar; gri, antrasit, siyah, camel, taba, krem ve lacivert renkleriyle her yaş kadına hitap ediyor.

NATÜREL RENKLERLE KIŞA MODA KAT!

ZÜHRE, kış sezon kaban modellerinde “Toprağın Her Tonu İle Harmanlanan” renkleri özgür bırakıyor. Natürel tonlar ve asil siyahlarla kadınların imzası bu sezonda da "ZÜHRE" kaban modelleri olacak. Camel’dan kreme, klasik siyahtan asil toprak tonlarına kadar çeşit çeşit renkte kabanlar kış modasına renk katıyor. Kadınların yaş ve tercihlerine uygun renkleri koleksiyonunda sunan ZÜHRE, kaban modellerinde cesur ve zamansız moda anlayışını yansıtıyor.  

ZÜHRE İLE KIŞIN DA ŞIK VE “ZAMANSIZ” BİR STİL!

Muhafazakâr modanın hikayesini her kadının stiliyle özgürce yansıtması için ZÜHRE, Kış stilinin de olmazsa olmaz parçalarına koleksiyonlarında yer veriyor ve trendin öncüsü olan modelleri ile göz kamaştırmaya yeni sezonda da devam ediyor. Kadınların beğenerek giyeceği kabanlar, eşarplar, şallar, çantalar ve daha pek çok ürünle bu kış en trend, en rahat ve en şık tarzlara ilham veriyor.

DEĞİŞMEYEN ZARAFET SİMGESİ: KÜRK YAKALAR!

ZÜHRE kış modasına özel üretilen kaşe kabanlara kürk detayları zarafet dolu bir görünüm katıyor. Kürk detayıyla hareketlenen yumuşacık ve kaliteli yün kabanlar kışın soğuklarından korurken, zamansız tasarımlarıyla ZÜHRE imzasını geleceğe taşıyor.

Her modelde özel uyarlanmış ve renklendirilmiş kürk detayı yakalar ile anında şık ve zarif görünüm kazanmak mümkün. İş hayatından özel davetlere, günlük gezilerden şık kombinlere kadar her alanda kullanılabilecek kabanlar ile stiliniz zamana meydan okusun!


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet