KIZILAY Kurumsal Kan Bağışçısı Altın Ödülü.

19 Ocak 2020 günü TÜRK KIZILAYI Bölge Müdürü Dr. Tufan ERTOP ve Antalya Şube Başkanı Dr. Erkan Kaya’dan oluşan heyet tarafından Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa BAŞOĞLU ziyaret edilmiştir.Yapılan ziyarette;...

Yayınlanma:
KIZILAY Kurumsal Kan Bağışçısı Altın Ödülü.

19 Ocak 2020 günü TÜRK KIZILAYI Bölge Müdürü Dr. Tufan ERTOP ve Antalya Şube Başkanı Dr. Erkan Kaya’dan oluşan heyet tarafından Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa BAŞOĞLU ziyaret edilmiştir.

Yapılan ziyarette; 2020 yılında Antalya İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli personelin katılımı ile Kızılay’a 1550 ünite kan bağışı yapılması nedeniyle, KIZILAY tarafından yapılan değerlendirme sonucu, Antalya İl Jandarma Komutanlığı “2020 yılının Kurumsal Kan Bağışçısı Altın Ödülü ”ne layık görülmüştür.

Jandarma, vatandaşın can güvenliğinin yanında can sağlığı için de çalışıyor. Antalya İl Jandarma Komutanlığı olarak önümüzdeki dönemlerde de insan sağlığı ve saygınlığının korunması hassasiyeti ile fedakârca çalışan Kızılay’a desteğimizin devam edeceğini kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet