Kolay İK ve Multinet Up, Şirketlerin İşini Kolaylaştırıyor

Kolay İK ve Multinet Up, Şirketlerin İşini KolaylaştırıyorISTANBUL (TR) - Türkiye’nin ilk bulut tabanlı insan kaynakları (İK) ve personel yönetim sistemi Kolay İK ile hayatı kolaylaştıran çözümler sunan Multinet Up arasındaki...

Yayınlanma:
Kolay İK ve Multinet Up, Şirketlerin İşini Kolaylaştırıyor

Kolay İK ve Multinet Up, Şirketlerin İşini Kolaylaştırıyor

ISTANBUL (TR) - Türkiye’nin ilk bulut tabanlı insan kaynakları (İK) ve personel yönetim sistemi Kolay İK ile hayatı kolaylaştıran çözümler sunan Multinet Up arasındaki entegrasyon tamamlandı. İzin, eğitim, bordro, harcama, zimmet ve özlük bilgileri gibi konuların yanı sıra, artık yemek kartı işlemleri de Kolay İK üzerinden yönetilebiliyor.

Şirketlerin İK ve personel yönetimine dair iş yükünü en aza indirmeyi hedefleyen Kolay İK sisteminden, Multinet Up entegrasyonu ile şirketler, aktif olarak kullandıkları tüm yemek kartlarını görüntüleyebiliyor. Yemek kartlarına ait isim, numara ve bakiyeleri kontrol edebiliyor. Sistem üzerinden kart yükleme işlemleri kolayca yapılırken, işe yeni başlayanlar için kart talebi ve işten ayrılanlar içinse kart iptalleri otomatik talep oluşturularak Kolay İK portalı üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Multinet Up COO’su Demirhan Şener, “Multinet Up olarak tüm paydaşlarımıza 360 derece hizmet veren çok yönlü finansal teknoloji şirketiyiz. Kolay IK ile yürütülen entegrasyon ile de Kolay IK kullanan şirketlerin iş yükünü hafifleterek yemek kartı yönetimlerini tek bir platform üzerinden kolayca yapmalarını sağladık.” dedi.

Kolay İK Kurucu Ortağı Çağlar Yalı, “İK ekiplerinin ihtiyaç duyduğu veri ve hizmetlere tek tıkla ulaşılmasını sağlamak amacıyla sunduğumuz çözümleri geliştirmeye devam ediyoruz. İlk uygulamasını Multinet Up ile yaptığımız çalışma sayesinde, Kolay İK kullanıcıları yaklaşık 10 saniyede yemek kartı listesine ulaşıp her türlü işlemi yapabiliyor. Yemek kartı kullanmayan şirketler de uygulama üzerinden başvuru yapabiliyor.” dedi.

Bilgi için: Tülay Genç | [email protected] | +90 (212) 635 70 61

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet