Konyaaltı protokolünden cemevine ziyaret

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten ile birlikte Alevi Bektaşi Kültürü Cemevi Derneği’ni ziyaret etti.Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, İlçe Müftüsü...

Yayınlanma:
Konyaaltı protokolünden cemevine ziyaret

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten ile birlikte Alevi Bektaşi Kültürü Cemevi Derneği’ni ziyaret etti.

Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, İlçe Müftüsü Orhan İmamoğlu ve meclis üyeleri, Konyaaltı Alevi Bektaşi Kültürü Cemevi Derneği’ni ziyaret etti. Konyaaltı Alevi Bektaşi Kültürü Cemevi Derneği Başkanı Abidin Şahin, Başkan Esen ve Kaymakam Köten’e cemevini gezdirerek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KÜLTÜR FAALİYETLERİ DE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Başkan Semih Esen, Alevi inancının yaşatılması adına burada çok güzel çalışmalar yapıldığını söyledi. Başkan Esen, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanlığı döneminde ilçeye bu cemevini kazandırdı. Alevi kardeşlerimiz burada huzur içinde kutsal günlerini anarak, cenaze törenlerini gerçekleştiriyor. Cemevinde sadece sosyal faaliyet değil, aynı zamanda bir kültür paylaşılıyor” dedi.

KORO ÇALIŞMASINI İZLEDİLER

Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten ise cemevinde olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Kaymakam Köten, cemevi için kaymakamlık olarak üzerlerine düşen görevi her zaman yapmaya hazır olduklarını vurguladı. Konyaaltı Alevi Bektaşi Kültürü Cemevi Derneği Başkanı Abidin Şahin ise ziyaretlerinden dolayı protokole teşekkür etti. Gezinin sonunda Başkan Esen ve Kaymakam Köten, dernekte koro çalışması yapan Ukrayna Kültür Derneği’nin çalışmalarını izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet