“Koronavirüs Aşısı ve Testlerinin Amacı Dünya Nüfusunu Yüzde 80 Azaltmak”

İtalyan Doktor Roberto Petralla’nun COVİD-19 pandemisi ve aşısı hakkındaki çıkışı sosyal medyada olay oldu. Petralla yaptığı açıklamada, koronavirüs aşısının ve testlerinin insan nüfusunu yüzde 80 oranından azaltmak...

Yayınlanma:
“Koronavirüs Aşısı ve Testlerinin Amacı Dünya Nüfusunu Yüzde 80 Azaltmak”

İtalyan Doktor Roberto Petralla’nun COVİD-19 pandemisi ve aşısı hakkındaki çıkışı sosyal medyada olay oldu. Petralla yaptığı açıklamada, koronavirüs aşısının ve testlerinin insan nüfusunu yüzde 80 oranından azaltmak için uygulandığını iddia etti.

Dünya salgınla mücadele ederken bir yandan da aşı ve aşılanma çalışmaları son sürat devam ediyor. Tıp derneğinden 2019 yılında HPV virüsüne muhalefet ettiği için ihraç edilen Petrella, koronavirüs aşısı ve testleriyle ilgili dünya kamuoyunun ilgisini çeken bir çıkış yaptı.

Tüm dünya koronavirüsün aşı ile biteceğini düşünürken farklı bir çıkış yapan Petrella, “Koronavirüs aşısının ve testlerinin dünyadaki insan nüfusunu yüzde 80 oranında azaltmak için uygulandığını” öne sürdü. Sosyal medyada birkaç aydır benzer mesajlar veren Petrella’nın açıklamaları uzun süre konuşulacağa benziyor. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet