KORONAVİRÜS’E KARŞI DEZENFEKTASYON İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Alanya Belediyesi, tüm dünyada etkisini gösteren COVID-19 (Yeni Koronavirüs) salgınına karşı önlemler almaya ve dezenfektasyon işlemlerine devam ediyor.Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,...

Yayınlanma:
KORONAVİRÜS’E KARŞI DEZENFEKTASYON İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Alanya Belediyesi, tüm dünyada etkisini gösteren COVID-19 (Yeni Koronavirüs) salgınına karşı önlemler almaya ve dezenfektasyon işlemlerine devam ediyor.


Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, tüm dünyada etkisini gösteren ve hızla yayılmaya devam eden COVID-19 (Yeni Koronavirüs) salgınına karşı önlemlerini sürdürüyor. Halkın yoğun olarak kullandığı belediye merkez binasında da hafta sonunda dezenfektasyon işlemleri devam etti.

UYARICI METİNLER VE EL DEZENFEKTE ÜRÜNLERİ HAZIRLANDI

İdari birimler, vezneler ve işlem masaları hazırlanan özel karışımlarla dezenfekte edildi. Ayrıca, belediye binasının tüm katlarına uyarı metinleri ve stickerlar asıldı. Vatandaşların ve personellerin kullanmaları amacıyla da el dezenfekte üniteleri binanın giriş ve çıkışlarına yerleştirildi.

BAŞKAN YÜCEL: “ÖNCE İNSAN SAĞLIĞI”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, alınan önlemlerin Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu prosedürlere uygun olduğunu belirterek, Alanya Belediyesi olarak ellerinden gelen tüm tedbirleri aldıklarını belirtti. Başkan Yücel, “Personelimizin ve belediyemize gelen vatandaşlarımızın sağlığı, kentimizin huzur ve güvenliği için gerekli olan tüm tedbirleri aldık. Uzman sağlık ve hijyen personelimiz ile birlikte durmadan çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet