Köy Okulundan Kan Bağışına Tam Destek

Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı ufak bir köy okulu olan Yakaköy İlkokulu/Ortaokulu, kan bağışına tam destek veriyor. 2018 yılında Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Ege Kan Merkezi Müdürlüğü arasında...

Yayınlanma:
Köy Okulundan Kan Bağışına Tam Destek

Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı ufak bir köy okulu olan Yakaköy İlkokulu/Ortaokulu, kan bağışına tam destek veriyor. 2018 yılında Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Ege Kan Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan Manisa Kanım Sana Feda Kampanyası kapsamında Yakaköy Okulu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kan bağış kampanyasına yoğun katılım sağladı. 122 kişi kan bağışı için müracaat ederken, 103 ünite kan bağışı toplandı. İlk kan bağışı kampanyasında da 128 kişi müracaat ederken, 82 kişi kan bağışında bulunmuştu.

İNSANLARA UMUT OLACAK

Kızılay Manisa Kan Merkezi’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: Gördes Yakaköy İlkokulu/Ortaokulu Manisa Sana Kanım Feda kampanyasında yine rekor kırdı. Okul Müdürü Merve Kantarlı ve Mahalle Muhtarı Zafer Özbakan başta olmak üzere tüm emeği geçenlere Türk Kızılayı adına teşekkür ediyoruz. Verdikleri kanlarla insanlara umut olacaklar.” (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet