Küçük ev aletleri fiyatlarında ortalama %6'lık bir düşüş bekleniyor

Conti Ev Aletleri Genel  Müdürü Türker Tarhan, “Fiyat düşüşü ürüne göre değişiklik gösterecektir fakat ortalama yüzde 6 oranında fiyat düşüşü gerçekleşebilir."Beyaz eşyaya gelen ÖTV indirimini değerlendiren...

Yayınlanma:
Küçük ev aletleri fiyatlarında ortalama %6'lık bir düşüş bekleniyor

Conti Ev Aletleri Genel  Müdürü Türker Tarhan, “Fiyat düşüşü ürüne göre değişiklik gösterecektir fakat ortalama yüzde 6 oranında fiyat düşüşü gerçekleşebilir."

Beyaz eşyaya gelen ÖTV indirimini değerlendiren Conti Ev Aletleri Genel Müdürü Türker Tarhan, “Nisan ayı sonuna kadar uygulanması planlanan ÖTV indiriminin sektöre hareketlilik getireceği kesin. Özellikle son kullanıcıların alışveriş eğilimlerinin az olduğu sıkıntılı bir dönemde ÖTV indiriminin olması sektörü rahatlatan bir adım olacak. Fiyat düşüşü ürüne göre değişiklik gösterecektir fakat ortalama yüzde 6 oranında fiyat düşüşü gerçekleşebilir. Conti Elektrikli Ev Aletleri olarak, küçük ev aletleri sektöründe ÖTV'nin hiç olmaması gerektiği inancındayız. Çünkü sattıklarımız temel ihtiyaçlar kategorisindeki ocak, fırın, ütü, elektrikli süpürge gibi günlük hayatın olmazsa olmaz ürünleri. Temennimiz bu adımın akabinde, sektörde ÖTV’nin kaldırılmasına ilişkin düzenlemeye gidilmesi yönündedir, dedi.

DIGICOM hakkında:

1995 yılında Tüketici Elektroniği sektörünün öncü firmalarından biri olarak kurulan DIGICOM, 20 yıllık elektronik geçmişinde Sharp, Pioneer, LG, Roadstar, Hitachi gibi markaların distrbütörlüğünü yapmıştır. Bugün halen Pioneer,SharpRoadstar markaları Türkiye distribütörüdür. Aynı zamanda Conti Küçük Ev Aletleri marka sahibidir. DIGICOM grup şirketleri arasında, radyoloji sektöründe hizmet veren ve Villa ve Carestream markasının temsilciliğini üstlenen Digicom Sağlık Ürünleri Ltd. Şti. (2002), Parex markası ile temizlik malzemeleri ve tüketim ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Provel Tüketim Ürünleri San. ve Tic A.Ş. (2010), çöp torbaları, ambalaj ve tüketim ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Ekomis Tüketim Ürünleri Sanayi ve Pazarlama A.Ş. (2011), inşaat malzemeleri, temizlik, boya ve badana fırçaları sektöründe faaliyet gösteren Yapaş Yapı Ürünleri  Sanayi ve Ticaret A.Ş. (2001), Sandoz Yalısı restorasyonu, Starlife Silivri, Starlife Güzelce, Starlife Göktürk ve yooistanbul projeleriyle gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Say İnşaat Sanayi Pazarlama ve Ticaret A.Ş. (2005), finans sektöründe faaliyet gösteren Çözüm Finans Faktoring Hizmetleri A.Ş. (1997) bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet