Lee geri dönüşünü ‘Welcome to İstanbul’ projesiyle kutluyor

1889’dan beri efsane Jean Lee yeniden Türkiye’de.

Yayınlanma:
Lee geri dönüşünü ‘Welcome to İstanbul’ projesiyle kutluyor

1889’dan beri efsane Jean Lee yeniden Türkiye’de. Türkiye’de Karma Marka Mağazacılık çatısı altında faaliyete geçen Lee, geri dönüşünü ‘Welcome to İstanbul’ projesiyle kutluyor. 

 

130 yıldır, müşterilerine rahatlık ve konfor sağlayan, mükemmel işçiliği ile Lee severlere kendilerine güvenmeleri ve hayata karşı dik duruş sergilemeleri için ilham veren Lee’nin geri dönüşü için 10 illüstratör özel olarak bir araya geldi. 

 

Konu efsane olunca bu geri dönüşe efsane çizimler yakışır diyen Lee için Dila Kılıç, Samet Çiçek, Sedat Girgin, Barış Alten, Elif Deneç, Cihan Kılıç, Atıl Aggündüz, Cem Dinlenmiş, Ada Tuncer ve Fatih Öztürk’ten oluşan 10 illüstratör; İstanbul’un tadı tuzu, havası suyu, kedisi martısı, Avrupa’sı Asya’sı Lee’ye çok yakışıyor dediler. İstanbul deyince akıllarına geleni kaleme döktüler ve Lee İstanbul tişörtleri hayat buldu. 

 

İllüstratörlerden Barış Alten’in çizdiği İstanbul kedileri, tıpkı Lee gibi şehri ele geçiriyor, Cihan Kılıç’a göre en taze balık İstanbul’da. Cem Dinlenmiş’in çizimi Avrupa ve Asya yakasının flört sahnesi gibi… Sedat Girgin’in İstanbul hikayesi, şehrin kendisi gibi karışık, ama çok güzel.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet