Lenovo TruScale ile SAP HANA ve ilgili uygulamalar için özel yönetimli bulut deneyimi

Teknoloji devi Lenovo, SAP HANA Enterprise Cloud'un on-premise (şirket içi) sürümü olan SAP HANA Enterprise Cloud Özel Sürümü Customer Data Center Seçeneği, artık SAP HANA sertifikalı ve destekli Lenovo sunucuları ve depolama sistemleri dahil olmak üzere Lenovo TruScale Hizmet Olarak Altyapı (IaaS) hizmetleriyle birlikte sunuluyor.

Yayınlanma:
Lenovo TruScale ile SAP HANA ve ilgili uygulamalar için özel yönetimli bulut deneyimi

Teknoloji devi Lenovo, SAP HANA Enterprise Cloud'un on-premise (şirket içi) sürümü olan SAP HANA Enterprise Cloud Özel Sürümü Customer Data Center Seçeneği, artık SAP HANA sertifikalı ve destekli Lenovo sunucuları ve depolama sistemleri dahil olmak üzere Lenovo TruScale Hizmet Olarak Altyapı (IaaS) hizmetleriyle birlikte sunuluyor.

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo’nun sunduğu SAP S/4HANA Cloud Private Edition “özel sürümü” müşterilerin çalıştırmak istemesinin, veri gizliliği, sektör uygunluğu, düşük risk toleransı, belirli şirket politikaları ve SAP veri merkezleri veya hyperscaler (verdiği hizmetin boyutu çok ama çok büyük boyutlara ulaşabilen) altyapı seçeneklerine sınırlı erişim veya erişim olmaması dahil olmak üzere birçok nedeni bulunuyor. Private Edition “özel sürüm”, SAP S/4HANA Cloud ile aynı özel danışmanlık hizmetleri, hizmet seviyesi anlaşması (SLA), Hizmet Kalitesi (QoS) ve işletim giderleri (OpEx) modelini sunarken tüm bu hizmetleri müşteri veri merkezinde sağlıyor.

Lenovo & SAP Trucasale iş birliğine dair düşüncelerini belirten Lenovo Türkiye ISG Genel Müdürü Burç San: “Regülatif pazarlarda verilerini ülke dışına taşıyamayan kurum ve kuruluşlar için SAP ile geliştirdiğimiz ortak çözümümüz sayesinde firmaların bulut altyapılarıyla ilgili tüm ihtiyaçlarını kendi veri merkezlerinde sağlamakla kalmıyor; aynı zamanda sabit maliyetlerden değişken maliyetlere dönen finansal modelimizle de kurum ve kuruluşlara harcama esnekliği getirip , bu bütçeleri daha rahat yönetebilme ve diğer projelere odaklanabilme avantajı sunuyoruz. Çok yakında bu konuyla ilgili Lenovo Türkiye ISG’nin dünyada önderlik yaptığı çalışmalar ve projeleri duymaya başlayacağınızı da bildirmek isterim.”

Bulutu size getiriyor

Lenovo TruScale yönetimli veritabanı hizmetleri, sektörün önde gelen en yeni teknolojilerine sahip bilişim altyapı bileşenlerini yüksek bir ilk yatırım maliyeti olmadan sağlayarak SAP S/4HANA Cloud Private Edition çözümünü tamamlıyor. Tüketim tabanlı aylık OpEx, bütçe kaygılarını azaltırken vergi faydaları sağlıyor ve sermayenizi daha stratejik iş önceliklerine ayırmanıza olanak tanıyor., Lenovo TruScale kapsamında sunulan SAP S/4HANA Cloud Private Edition, daha yüksek esneklik, şeffaflık, çeviklik ve daha düşük finansal risk sağlayarak dijital dönüşümünüzü de hızlandırıyor. SAP'nin sunduğu SAP S/4HANA Cloud, Private Edition, müşteri veri merkezi seçeneği, işletme maliyeti (OPEX) iş modelinin avantajlarının yanı sıra ölçeklenebilir bir hesaplama gücü altyapısı sağlarken, Lenovo ve SAP'nin özenli hizmetleriyle takip edilip yönetiliyor. “SAP Cloud Uygulama Hizmetleri”, uygulamaların gündelik çalışmasını desteklemenin yanında, müşterilere Akıllı İşletmeye geçiş için SAP S/4HANA kullanmaya başlamaları konusunda yardımcı oluyor. Lenovo, güvenli bir ortamda müşterinin kullanımı için gerekli altyapıyı sağlayıp, kurup yönetirken, tüketim temelli kullanım için TruScale hizmetlerinden faydalanabiliyor.

SAP S/4HANA Cloud Private Edition, aynı zamanda, genel bir bulut sağlayıcıya geçişe kıyasla operasyonlarda daha az aksaklığa yol açıyor. SAP S/4HANA Cloud Private Edition sayesinde SAP'nin üçüncü taraflarla olan süreç zorluklarının maliyet ve karışıklığını ortadan kaldırmanıza, ayrıca veri merkezinizden ayrılmadan birlikte çalışabilirliği basitleştirerek kendi uygulamalarınızı kullanıma sunmanıza yardımcı oluyor.

Sağlam Altyapı

Lenovo TruScale ile SAP S/4HANA Cloud, Private Edition, müşteri veri merkezi seçeneğinde Lenovo'nun kendini kanıtlamış sunucu ve depolama sistemleri kullanılıyor. Çeşitli SAP performans kriterlerinde dünya rekorunu elinde tutan Lenovo sunucular, performans konusunda liderliğiyle öne çıkıyor. Müşteri memnuniyetinde istikrarlı olarak üst sıralarda yer alan Lenovo sunucular, son yedi yılda x86 sunucu güvenilirliğinde 1. sırada yer alıyor. Lenovo, SAP HANA ve 25 yılı aşkın zamandır HANA'ya güvenen uygulamalar için güvenilir bir SAP Küresel Teknoloji Ortağı olmayı sürdürüyor. 15.000'den fazla SAP HANA sistemi uygulamış olan Lenovo, faaliyetlerini SAP HANA üzerinde yürütüyor. Lenovo, aynı zamanda SAP S/4 HANA Cloud ve S/4HANA Cloud, özel sürüm, müşteri veri merkezi seçeneği için güvenilir bir donanım ve hizmet tedarikçisi olmaya devam ediyor.

Özel bir bulut hizmeti 

SAP S/4HANA Cloud, özel sürüm, müşteri veri merkezi seçeneği, müşterinin şirket içi veri merkezinde bulunan yüksek performanslı ve güvenilir Lenovo ThinkSystem sunucularda ve Lenovo TruScale yönetilen altyapı hizmetlerine sahip depolama sistemlerinde yönetilen özel bir bulut hizmeti olarak SAP HANA tabanlı uygulamalar sağlıyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet