Let’s Scale Up Programı Geleceğin Unicorn’larını Çıkarmayı Hedefliyor!

İlk dönemi için hazırlıklarını tamamlayan ekip, başvurular arasından seçilecek 10 iş fikrine 10 hafta odaklanacak bölgesel bir program tasarladı.

Yayınlanma:
Let’s Scale Up Programı Geleceğin Unicorn’larını Çıkarmayı Hedefliyor!

İlk dönemi için hazırlıklarını tamamlayan ekip, başvurular arasından seçilecek 10 iş fikrine 10 hafta odaklanacak bölgesel bir program tasarladı. 14 Haziran’da başlayan başvurular 30 Haziran’a kadar devam edecek. Lets Scale Up programına seçilen girişim projeleri 10 hafta süresince eğitim, mentörlük ve grup çalışmalarıyla geçecek yoğun bir programa dahil olarak işlerini geliştirmeye odaklanacak. Projeler, 18 Eylül 2021 günü gerçekleştirilecek Eurasia Startup Summit Girişimcilik Zirvesi ile yatırımcılarla buluşacak. 

Konu ile ilgili olarak JCI Avrasya Şube Başkanı Emine Zerrin Şakır; “Let's Scale Up, bir startup destekleme programıdır. Bu programda startup'ları  yatırımcı ve danışmanlar ile buluşturmayı, hibe/destekler ile ilgili bilgilendirmeyi, yurtdışına açılma konusunda deneyimleri paylaşmayı hedefledik. Global pazarları hedefleyen girişimlerin büyüme potansiyelini öngörerek geleceğin milyar dolarlık işletmelerinin ilk adımlarında işlerini JCI’ın da global ağı ile kolaylaştıracağımızı düşünüyoruz.”  şeklinde düşüncelerini aktardı. 

Program kapsamında gerekli eğitim/eğitimler girişimcilere online olarak İngilizce dilinde sunulacak. JCI Avrasya programın geliştirilmesi ve uygulamasını Gain Global ile işbirliği içerisinde sürdürüyor. 

 

JCI Avrasya Hakkında

JCI Avrasya, 18-40 yaş arası üyelerden oluşan, kar amacı gütmeyen global bir organizasyon olan Junior Chamber International’ın (JCI) dünya çapındaki yaklaşık 5000 şubesinden biridir. Liderlik becerilerinizi geliştirebileceğiniz, ilham verici ve etki yaratan çalışmalar yapabileceğiniz bir kurum olan JCI Avrasya 2021 yılında, girişimcilik ekosisteminde değer yaratacak çalışmaları odağına almıştır. 

Gain Global Hakkında

Gain Global, yeni girişimleri başlatma yolunda girişimci adaylarını güçlendirmeye yönelik aksiyon odaklı destekçiler, yatırımcılar ve paydaşlardan oluşan bir ağdır. Girişimcilik alanında farkındalık oluşturmak ve girişim fikirlerinin şirketleşerek büyümesini kolaylaştıracak iş birliği ortamları geliştirmek üzere çalışmalar yürütüyor.  


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet