LG VELVET Alanlara LG XBOOMGo PL2 Hediye

Zarif ve şık hatlarıyla önde çıkan LG VELVET, Turkcell ve Vodafone online mağazalarında, kaliteli müziği kullanıcıların gittiği her yere taşıyan LG XBOOMGo PL2 Bluetooth Speaker ve telefonu darbelere karşı koruyan Kılıf ve Kırılmaz Camdan oluşan Aksesuar Paketi hediyesiyle satılıyor.

Yayınlanma:
LG VELVET Alanlara LG XBOOMGo PL2 Hediye

Zarif ve şık hatlarıyla önde çıkan LG VELVET, Turkcell ve Vodafone online mağazalarında, kaliteli müziği kullanıcıların gittiği her yere taşıyan LG XBOOMGo PL2 Bluetooth Speaker ve telefonu darbelere karşı koruyan Kılıf ve Kırılmaz Camdan oluşan Aksesuar Paketi hediyesiyle satılıyor. LG’nin kampanyası 31 Aralık 2020 tarihine kadar devam ediyor.

Yıl sonuna kadar LG VELVET alan tüketiciler, şıklığın simgesi LG VELVET’le birlikte muhteşem hediyelere de sahip oluyorlar. Turkcell ve Vodafone online mağazalarından LG VELVET satın alan kullanıcılara, LG XBOOMGo PL2 taşınabilir Bluetooth hoparlör ve kırılmaz camla kılıftan oluşan Aksesuar Paketi hediye ediliyor. Hem teknolojik özelliklerinin yanı sıra tasarımıyla öne çıkan bir telefon sahibi olmak, hem de bulunduğu her yerde kaliteli müzik dinlemek isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat olan kampanya 31 Aralık 2020 tarihine kadar devam ediyor.

Tasarımın Teknolojiyle Buluşmuş Hali: LG VELVET

Şıklığın simgesi olarak tanımlanan LG VELVET, 3D Kavisli Tasarımı ile öne çıkıyor. Yağmur damlasını andıran ‘Raindrop’ kamerasının şeklinden de anlaşılacağı üzere, telefonun tasarımı doğadan esintiler taşıyor. Tarzının yanı sıra, teknolojisiyle de dikkatleri çeken LG VELVET, üstün görüntü kalitesi ve 3D fotoğraf efektleri ile öne çıkıyor. 48 MP ana kameraya sahip olan LG VELVET, LG Creator’s Kit adı verilen bir dizi gelişmiş görüntüleme çözümü de sunuyor. Timelapse Kontrolü özelliği ile, kullanıcıların videolarının hızını diledikleri gibi ayarlamasını sağlayan LG VELVET, ASMR Kayıt özelliği,3D AR Sticker ve 3D Fotoğraf Efektine, 3D Ses Motoru tarafından geliştirilen stereo hoparlörlere sahip.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet