Maho G’den geri adım atmayan, sözünü sakınmayan yeni bir şarkı, heyecan verici bir iş birliği: Tuzak ft. Zen-G.

‘Boş’ şarkısı ile kariyerinde yeni standartlara çıkan Maho G ve bu sene yayınladığı single’lar ile Türkçe rap sahnesinde güçlü bir yer edinen Zen-G, yepyeni bir hit için güç birliği yapıyor.

Yayınlanma:
Maho G’den geri adım atmayan, sözünü sakınmayan yeni bir şarkı, heyecan verici bir iş birliği: Tuzak ft. Zen-G.

‘Boş’ şarkısı ile kariyerinde yeni standartlara çıkan Maho G ve bu sene yayınladığı single’lar ile Türkçe rap sahnesinde güçlü bir yer edinen Zen-G, yepyeni bir hit için güç birliği yapıyor. Prodüktörlüğü Oğuz Mermer tarafından yapılan ‘Tuzak’ ilhamını, kendisine inanan kimse kalmasa bile insanın tuzak dolu bir yolda ilerlemeye devam etmesi fikrinden alıyor.

Maho G: “Şarkının çıkış noktası yaşadığımız olaylar oldu. İnsanın güvenecek kimsenin kalmaması, yolunda tek başına ilerlemek zorunda kalması fikri sözleri etkileyen temalar oldular. Sözler de dediğini gibi ‘insanın artık gölgesinden bile korkması’ gerekmesi… Ama ana fikrimiz insanın yolu böyle olsa bile, o yolda tuzaklar olsa bile korkmadan ilerlemesi.”

Zen-G, Maho G’nin uzun zamandır beraber çalışmak istediği isimlerden birisiydi ve ikisini biraraya getirecek sihir Tuzak’ta ortaya çıktı.

Maho G: “Zen-G her zaman birlikte çalışmak istediğim sanatçılardan biriydi. Düşüncelerimiz ve tarzımız birbirine çok benzer… İlk kayıtları yaptıktan sonra bu şarkıya en tarzın Zen-G’de olduğuna karar verdim. O da bu projede olmaya sıcak baktı. Ben İzmir’de Yeşil Oda’nın stüdyosunda, Zen-G İstanbul’da Kadim Tekin’in stüdyosunda koordine bir şekilde şarkının üstünde çalıştık ve ortaya ‘Tuzak’ çıktı.”

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet