Makam koltuğunu Kaptı

Çocuklar makam koltuğundaÇOCUKLAR MAKAM KOLTUĞUNDAAlanya Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Atılım Anaokulu öğrencileri Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Başkan Yücel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı...

Yayınlanma:
Makam koltuğunu Kaptı

Çocuklar makam koltuğunda

ÇOCUKLAR MAKAM KOLTUĞUNDA

Alanya Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Atılım Anaokulu öğrencileri Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Başkan Yücel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile kendisini ziyaret eden çocukları makam koltuğuna oturttu.

ÇOCUK MECLİSİ’NDEN BAŞKAN YÜCEL’E ZİYARET

Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ile birlikte Başkan Yücel’i ziyarete gelen Alanya Kent Kont Konseyi Çocuk Meclisi tüm Alanya da yaşayan çocuklar adına Başkan Yücel’e bir bildiri sundu ve Başkan Yücel’e kitap hediye etti. Atılım Anaokulu öğrencileri okul müdürü Sevim Eroğlu ve öğretmenleri Sevda Yiğit ile birlikte Başkan Yücel’e Alanya’ ya verdiği tüm emeklerden dolayı teşekkür plaketi ve nazarlık hediye etti.

BAŞKAN YÜCEL, “BİZLER SİZİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Ziyaretlerinden dolayı mutluluğunu dile getiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bu şehri sizler için güzelleştiriyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Çocuklarımız için daha iyi hizmet vermek, onlara daha iyi bir kent bırakmak bizim görevimiz. Bizler sizin için çalışıyoruz. Gün gelecek sizler de bizler için çalışacaksınız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet