Manisa’da Çöp Evden 8 Kamyon Çöp Çıktı !

Manisa Kula Belediyesi, vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine gittikleri evden 8 kamyon çöp çıkarttı. Ev daha sonra ilaçlandı.Zaferiye Mahallesi sakinlerinin Kula Kaymakamlığı ve Kula Belediyesi’ne yaptığı ihbarlar üzerine...

Yayınlanma:
Manisa’da Çöp Evden 8 Kamyon Çöp Çıktı !

Manisa Kula Belediyesi, vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine gittikleri evden 8 kamyon çöp çıkarttı. Ev daha sonra ilaçlandı.

Zaferiye Mahallesi sakinlerinin Kula Kaymakamlığı ve Kula Belediyesi’ne yaptığı ihbarlar üzerine yetkililer gittikleri adreste çöp yığınları ile karşılaştı. Daha önceki yıllarda da temizlenen aynı ev hakkında gelen şikayetleri değerlendiren Kula Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kula Kaymakamlığı’ndan alınan özel izinle; Kula Sağlık Gurup Başkanlığı yetkilileri ile birlikte evsel atıkların depolandığı evde temizlik çalışmaları başlattı. Evsel atık, çöp, karton kutu, plastik ve teneke kutularının dışarı çıkarılması ve temizlenmesi için Belediye ekipleri uzun süre çalıştı. Ekipler, titiz çalışma sonunda evden 8 kamyon çöp çıkardı. Belediye ekipleri tarafından çöplerin çıkarılmasının ardından ekipler kullanılabilir hale gelen evi mikrop ve haşerelere karşı ilaçlayarak dezenfekte etti. Halk sağlığı için gelen ihbarları değerlendirerek en kısa zamanda müdahale edildiğini belirten Kula Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu ve Temizlik İşleri Müdürü Hayrettin Yeşil vatandaşların bu tür şikayetlerini Alo 153 nolu hattan Belediye ekiplerine bildirmelerini rica etti. (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet