Manisaspor’dan Transfer Atağı

Manisa 2. Amatör Liginde mücadele edecek olan 45 Manisaspor, yeni sezon öncesi transferlerini sürdürüyor. 5 yeni futbolcuyla sözleşme imzaladı. Mütevellispor’dan İsmail Baycur, Alaşehir’den Muhammet Sefa Bilici, eski Sanayisporlu...

Yayınlanma:
Manisaspor’dan Transfer Atağı

Manisa 2. Amatör Liginde mücadele edecek olan 45 Manisaspor, yeni sezon öncesi transferlerini sürdürüyor. 5 yeni futbolcuyla sözleşme imzaladı. Mütevellispor’dan İsmail Baycur, Alaşehir’den Muhammet Sefa Bilici, eski Sanayisporlu Faik Şahin, Yörükspor’dan Zafer Yüce, Kayalıoğluspor’dan Uygar Akbuğa ile sözleşme imzalandı. Böylece geçen hafta 11 olmak üzere toplamda 16 futbolcu ile sözleşme imzalanmış oldu.

Yapılan transferlerin takıma ve Manisa’ya hayırlı olmasını dileyen 45 Manisaspor Kulübü Başkanı Yunusemre Emre Şahin, “Takımımızı Rıdvan hocaya teslim ettik. Allah’ın izniyle bizi bir üst lige çıkaracaktır. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza yürekten inanıyoruz ve hepimiz mutlu olacağız” dedi. Teknik Direktör Rıdvan Türküler, “Ben çok gündemde olan isimlerle değil beraber olduğum ve beni tanıyan futbolcularla yola çıkıyoruz. Pazartesi gününden sonra antrenmanlara başlayacağız. Aile ortamını, sevgiyi ve saygıyı zaman içerisinde herkese göstereceğiz. Hedeflere varılır ama hedeflere varmadan önce aile olmak önemli. Bu aile ortamının bu kadronun oluşturacağını inanıyorum1. Amatör Küme maçları bittikten sonra transfer edeceğimiz birkaç futbolcu daha var. Yolun sonunda gideceğimiz limanı biliyoruz” diye konuştu. (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet