Mark Eliyahu 20 Aralık’ta çok özel bir konserle PSM Online’da

Biletleri passo.com.tr üzerinden satışta olan konseri, sevenleri evlerinin rahatlığında keyifle izleyebilecek. Bugüne kadar verdiği çevrimiçi tüm konserlerinde solo ya da duo olarak performans sergileyen sanatçı, bu konserde...

Yayınlanma:
Mark Eliyahu 20 Aralık’ta çok özel bir konserle PSM Online’da

Biletleri passo.com.tr üzerinden satışta olan konseri, sevenleri evlerinin rahatlığında keyifle izleyebilecek. Bugüne kadar verdiği çevrimiçi tüm konserlerinde solo ya da duo olarak performans sergileyen sanatçı, bu konserde tüm grubuyla yeni parçalarını da seslendirecek.

Doğu ve Batı'yı sentezleyen müziğiyle insanı anlamlı bir ses yolculuğuna çıkaran, büyüleyici müzisyen ve yetenekli besteci Mark Eliyahu, kamança ve tar gibi eski enstrümanları modern ve fütüristik ögelerle birleştirdiği unutulmaz bir performans sergileyecek. Ful orkestrasıyla vereceği bu konserde yeni parçalarını da seslendirecek.

20 Aralık Pazar akşamı, saat 21.00’da online.zorlupsm.com’a özel yayınlanacak konserin biletleri passo.com.tr üzerinden, sadece 12,5 ₺ olan avantajlı bilet fiyatıyla satışta.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet