Masaüstü bilgisayarlarında HyperX bellekleri kullanılacak

Birinci sınıf bir oyun deneyimi yaratmak için derinlemesine çalışan Predator Orion 9000 oyun masaüstüyle Acer, 3600MHz1 yüksek frekanslı belleğe sahip HyperX’in ilk stratejik ortağı oluyor.HyperX Satış ve Pazarlama Müdürü...

Yayınlanma:
Masaüstü bilgisayarlarında HyperX bellekleri kullanılacak

Birinci sınıf bir oyun deneyimi yaratmak için derinlemesine çalışan Predator Orion 9000 oyun masaüstüyle Acer, 3600MHz1 yüksek frekanslı belleğe sahip HyperX’in ilk stratejik ortağı oluyor.

HyperX Satış ve Pazarlama Müdürü Larry Gonzales: "HyperX, Acer Predator Orion oyun masaüstü bilgisayarlarının bellek ortağı olmaktan heyecan duyuyor, çünkü iki şirket de oyuncular için en iyi ürünleri sunmaya kararlı. HyperX FURY DDR4, yeni masaüstü bilgisayarlarla kesintisiz bir şekilde çalışıyor. Bu işbirliğiyle, her oyuncunun ihtiyaçlarını karşılayacak üstün performansı sunabiliriz." diyor.

HyperX, PC'ler için olağanüstü performans ve güvenilirlik sağlayacak şekilde tasarlanmış FURY DDR4 belleğini tüm Acer Predator Orion masaüstü bilgisayarlar için sağlayacak. Yüksek hız ve düşük gecikme süresine sahip Intel XMP'ye hazır HyperX FURY DDR4, PC'ler için performans artışı sağlıyor ve tüm oyuncuların beklentilerini karşılamak için hız aşırtmasını kolaylaştırıyor.

Acer Inc., Oyun Ürünleri Pazarlama Direktörü Peter Chang: “Acer olarak birinci sınıf oyun deneyimleri sağlamaya kendimizi adıyoruz ve oyuncular için yenilikçi ve güçlü bellek çözümleri sunmak için HyperX ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Optimize edilmiş sistemler, oyun meraklılarına oyun oynamak ve savaşlarını canlı yayınlamak için performans avantajları sunuyor." diyor.

HyperX daha önce Acer Predator Orion oyun masaüstü bilgisayarları için bir bellek sağlayıcısı olarak Acer'ı desteklediğini duyurmuştu. Acer Predator Orion Masaüstü Bilgisayarlardaki HyperX DDR4 bellek hakkında daha fazla bilgi için predator.acer.com adresini ziyaret edin.

1Bu sayfada listelenen ekstrem hız aşırtma modüllerinin özellikleri, AMD veya Intel sistem donanımınızın özelliklerinin ötesinde olabilir. Bu modüllerin amaçlandığı gibi çalışmasını sağlamak için tüm sistem bileşenlerinin (ör. CPU, anakart, PSU) dikkatli seçilmesi gerekir.

Bu kitler, XMP Profili 1 için listelenen hızda çalışacak şekilde fabrikada kapsamlı bir şekilde test edilmiş ve doğrulanmıştır. Yedek olarak, daha düşük hızda ikinci bir XMP profili dahil edilmiştir, böylece sisteminiz en yüksek hızları kaldıramazsa yine de harika performans elde edebilirsiniz.

Intel XMP sertifikasyonunu gerçekleştirmek için kullanılan işlemcileri ve HyperX anakartını incelemek için: http://www.intel.com/content/www/us/en/gaming/extreme-memory-profile-xmp. Bu, sistem yapılandırmanızda bir uyumluluk garantisi değildir. Tüm sistemlerle uyumluluğu garanti edemeyiz; bu modüller riski size ait olmak üzere kurulmalı ve kullanılmalıdır. Yalnızca belirli AMD ve Intel tabanlı anakartlar DDR4-4000 ve üzeri hızlara ulaşabilir. Ana kart satıcısı web sitesinde ve / veya Intel XMP sertifikalı listesinde Predator yüksek hız desteğini doğrulamak için anakart Yetkili Satıcı Listelerini (QVL) kontrol edin. Yüksek hızlı bellek kararlılığı için birinci sınıf sistem soğutması (CPU ve kasa) gereklidir. Intel platformlarında, X veya K serisi işlemciler önerilir.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet