Melis Sezen, kahraman çocuklara nesli tükenen dostlarımızı anlatıyor

Çocukların severek takip ettiği, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu iş birliği ile yoluna hızla devam eden Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, dördüncü bölümünde dünyamızı güzelleştiren, renklendiren hayvanlara karşı sorumluluklarımızı konu alıyor.

Yayınlanma:
Melis Sezen, kahraman çocuklara nesli tükenen dostlarımızı anlatıyor

Çocukların severek takip ettiği, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu iş birliği ile yoluna hızla devam eden Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, dördüncü bölümünde dünyamızı güzelleştiren, renklendiren hayvanlara karşı sorumluluklarımızı konu alıyor. ‘Nesli Tükenen Hayvanlar’ adlı yeni oyunda seslendirmesiyle karşımızı çıkan ünlü oyuncu Melis Sezen, ulusal park gönüllüsü olarak çocuklara hayvan sevgisini aşılıyor ve onlara karşı sorumluluklarımızın altını çiziyor.

Küresel ısınma, şehirleşme, yok olan ormanlar, avcılık, bilinçsiz tarım ilaçlamaları ve daha birçok sebeple yaşam alanları kısıtlanan, nesilleri yok olan hayvanların hikayesini anlatan oyunda Sadri Alışık Kültür Merkezi oyuncuları da dostlarımızın sesi oluyor. Projeye destek veren Melis Sezen; “Doğa o kadar her şeyi ile bir bütün ki; ağacından her canlısına, havasından toprağına müthiş bir denge içinde. Bu müthiş dengenin de bir parçası hayvanlar… Yaşam alanlarını kısıtladıkça, ait oldukları yerlerden uzaklaştırdıkça, beslendikleri, soludukları havayı, denizi, ormanı kirlettikçe onları kaybediyoruz. Çocukların bu konuda hepimizden daha fazla duyarlı olduğunu görüyorum. Onlar isterse her şeyi değiştirebilirler. Tüm kahraman çocukları oyunumuzu dinlemeye davet ediyorum” dedi.  Oyun, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun Spotify’daki kanalından ücretsiz olarak dinlenebiliyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet