Meslek Liseliler pratik eğitimlerini DemirDöküm kombilerle yapacak

DemirDöküm, Meslek Liseli gençlerin eğitimine desteğini sürdürüyor.

Yayınlanma:
Meslek Liseliler pratik eğitimlerini DemirDöküm kombilerle yapacak

DemirDöküm, Meslek Liseli gençlerin eğitimine desteğini sürdürüyor. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri için ders kitabı dağıtım projesinin 6 yıldır sponsoru olan DemirDöküm, şimdi de 34 şehirde 60’tan fazla okula öğrencilerin eğitimine destek vermek amacıyla kombi gönderimi yaptı. Yüzlerce öğrenci, edindikleri teorik bilgileri DemirDöküm kombiler üzerinde pratik yaparak pekiştirecek ve deneyimini artıracak.

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, Meslek Liseli öğrencilere desteğini sürdürüyor. Geride bıraktığı 68 yılda Türk sanayisinin gelişimine katkılarda bulunarak, birçok yeni yatırımı hayata geçiren, tüketicisini üstün teknolojiyle buluşturan, iklimlendirme konusunda kaliteyi yükselten ve sektörün geleceğine eğitim alanında yatırım yapan DemirDöküm, başarılı girişimleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Gençlerin iklimlendirme sektörüne ilişkin hedeflerini kendinden emin bir şekilde gerçekleştirebilmesi hedefiyle ilerleyen DemirDöküm; 34 şehirde 60’tan fazla meslek lisesinde hayata geçirdiği kombi dağıtımıyla öğrenim gören yüzlerce öğrencinin edindikleri teorik bilgileri pratiğe dökmelerine yardımcı olacak. Sektörün geleceğinde büyük bir öneme sahip olan bu proje ile marka, aynı zamanda bu alana deneyimli ve bilgili ekiplerin kazandırılmasında da etkin bir şekilde rol oynayacak.

“GENÇLERİMİZİN BİLGİ, BİRİKİM VE HEYECANLARINA İHTİYACIMIZ VAR”

Her geçen yıl küresel konumunu güçlendiren ve ülkeye sağladığı katma değeri artıran Türkiye iklimlendirme sektörünün, gençlerle büyümeye devam edeceğini belirten DemirDöküm CEO'su Alper Avdel; “Teknik ve mesleki eğitim alan öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunmak ve laboratuvar koşullarının iyileştirilmesine destek olmaktan mutluyuz. Türkiye'nin en önemli sektörlerinden biri konumuna ulaşan iklimlendirme alanında bugünkü konumumuzu, gençlerimizin yenilikçi bakış açısıyla daha da yukarılara taşıyacağımıza inanıyoruz. Kaliteli ürünlerimizin ve hizmetlerimizin sürdürülebilir olması için gençlerimizin bilgi, birikim ve heyecanlarına ihtiyacımız var. Alanımızda elde ettiğimiz başarıyı sürekli kılmak için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye, sektörde yerini almaya hazırlanan gençlerimizin henüz meslek hayatına atılmadan donanım kazanmasına destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

“KARİYERLERİNİN BAŞINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN YANLARINDA OLMAMIZ ÇOK DEĞERLİ”

Bu projenin gençlerin mesleki deneyim kazanmasında katkısı olacağını belirten Avdel şöyle konuştu: “İşimize olan inancımız ve öğrenme aşkımız ile her yıl başarı çıtamızı daha da yükselterek iklimlendirme sektörüne ve Türkiye'ye birçok ilki kazandırmaya devam ediyoruz. Bu süreçte Teknik ve Meslek Liseli gençlerimizin hep yanında olduk. Meslek Liseli 11'inci sınıf öğrencilerimizin Isıtma Tesisatı, Doğal Gaz Bina İçi Tesisatı ve Gaz Yakıcı Cihazlar kitaplarıyla 6 yıldır eğitimlerinde yanlarındaydık. Kariyerlerinin başında yanlarında olabilmek bizler için çok değerli. Artık öğrendiklerini pratiğe dökerlerken de yanlarında olacağız. Önümüzdeki süreçte Teknik ve Meslek Liseleri Genel Müdürlüğü ile birlikte kombi gönderimi yaptığımız okulların bazılarında pilot uygulamalar yapmayı hedefliyoruz. Gençlerimize tesisat tekniği, ısıtma-soğutma sistemleri, yenilenebilir enerji sistemleri hususunda eğitimler vermek de planlarımız arasında.”


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet