Milletvekili Yalım Ramazan ayını yayımladığı bir mesajla kutladı.

Uşak Milletvekili Özkan Yalım, “On bir ayın sultanı rahmet bereket ve huzur ayı olan mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Yayınlanma:
Milletvekili Yalım Ramazan ayını yayımladığı bir mesajla kutladı.


Uşak Milletvekili Özkan Yalım, “On bir ayın sultanı rahmet bereket ve huzur ayı olan mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Hoş geldin şehri Ramazan” dedi.

Uşak Milletvekili Özkan Yalım, “Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Halkımızın bu kutsal ayda yardım yaparak, bağışta bulunarak, dua ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olacağına inanıyorum. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan-ı Şerif'i bu erdemli özelliklerin her birimize yerleşmesi için bir vesile olarak değerlendirmeliyiz.” diyerek şöyle devam etti:

"Malumunuz tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan büyük bir salgınla mücadele içerisindeyiz. Gönül isterdi ki hep birlikte teravihler kılacağımız, bayram namazları eda edeceğimiz bir Ramazan ayı yaşamış olalım. İnşallah güzel günler artık bizler için uzak değil. İnanıyorum ki milletçe el ele verip bu sıkıntılı günlerinde üstesinden geleceğiz. O eski Ramazanları tekrardan yaşayacağımız, yan yana olup kucaklaşacağımız birlikte bayram namazları kılacağımız günler olacak. Ülkemize ve tüm insanlığa sağlık kardeşlik huzur ve hayırlar getirmesini temenni eder, tüm hemşehrilerimin Ramazanını tebrik ederim."


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet